Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Név kérdés - ilyen helyzetben...

Név kérdés - ilyen helyzetben ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a párotok a születendő gyermeketeknek azt a nevet szeretné adni, ahogy az exbarátnőjét is hívták.

Hogy esne ez nektek? Belemennétek hogy az legyen a neve?

2013. márc. 11. 21:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
52%
Soha nem mennék bele!
2013. márc. 11. 21:50
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk az volt a fontos, hogy mindkettőnknek tetsszen a név. Úgyhogy, ha neked nem tetszik ilyen vagy olyan okból, akkor ne menj bele szerintem.
2013. márc. 11. 21:51
 3/21 anonim ***** válasza:
50%
A mi esetünkben igen, egy időben nekem is tetszett az a név, de végül találtunk szebbet, de annyira nincs jelentősége már kit hívtak így. Gondolom nem azért akarja így nevezni, hogy úgy hívják, mint a volt nőjét, hanem mert tetszik neki a név. Ebben az esetben, mondom, nem zavarna.
2013. márc. 11. 21:52
 4/21 anonim ***** válasza:
41%

Az attól függ..

Egy pasinak azért elég sok exe lehet, és egy ex lehet 2 hetes kapcsolat is, amikor a csaj csak azért kellett hogy legyen hova üríteni.. :)

Szóval ha egy ilyen ex viselte a nevet és alapvetően neked is tetszik, akkor szerintem belemehetsz.

Viszont ha pl egy olyan exét hívták úgy, ahogy a babátokat nevezni szeretné, akivel komoly és hosszú kapcsolata volt, akkor nemet mondanék.

2013. márc. 11. 21:52
 5/21 anonim ***** válasza:
54%
nem mennék. volt kapcsolatok nevei mindkét fél részéről automatikusan kizárva. ezt kívánja a jóízlés.
2013. márc. 11. 21:53
 6/21 anonim ***** válasza:
55%
nekem is tetszik az exem keresztneve, de soha fel sem merülne bennem, hogy így nevezzem a gyerekünket... ez tapintatlanság
2013. márc. 11. 21:53
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Semmiképp. De ez fel sem merült volna benne. Mondjuk ronda neve is van. Bár ha egy pasi így akarja hívni a gyerekét, szerintem nem sokat jelent neki az ex. Ki akarná magát ezzel kínozni egy életen át, ha még érez valamit?
2013. márc. 11. 21:54
 8/21 anonim ***** válasza:
61%

A mi babánk Kristóf, én fiatal koromban többször is randiztam egy Kristóf nevű pasival. De semmi komoly nem volt, a párom ezt tudta és nem zavarta. :)

Fordított esetben engem sem zavart volna, ha tetszik a név, amit adni akar a gyereknek.

Egyébként meg nem hiszem hogy az összes volt barátnőjét tudod név szerint, tehát simán lehet, hogy a következő név, amit mondani fog, az is egy exének a neve, nem tudhatod..

Ezen felesleges kattogni, veled van, neked csinált gyereket nem pedig az exének és ez az, ami számít!

2013. márc. 11. 21:55
 9/21 anonim ***** válasza:

5. vagyok

én alapból feltételeztem,h komoly kapcsolat volt. ha csak futó kapcs és nekem is tetszik a név, akkor belemennék.

2013. márc. 11. 21:55
 10/21 anonim ***** válasza:
57%
nekem tetszik az exének a neve, de ő nem akarja.
2013. márc. 11. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!