Név kérdés - ilyen helyzetben ti mit tennétek?
Tegyük fel hogy a párotok a születendő gyermeketeknek azt a nevet szeretné adni, ahogy az exbarátnőjét is hívták.
Hogy esne ez nektek? Belemennétek hogy az legyen a neve?
Az attól függ..
Egy pasinak azért elég sok exe lehet, és egy ex lehet 2 hetes kapcsolat is, amikor a csaj csak azért kellett hogy legyen hova üríteni.. :)
Szóval ha egy ilyen ex viselte a nevet és alapvetően neked is tetszik, akkor szerintem belemehetsz.
Viszont ha pl egy olyan exét hívták úgy, ahogy a babátokat nevezni szeretné, akivel komoly és hosszú kapcsolata volt, akkor nemet mondanék.
A mi babánk Kristóf, én fiatal koromban többször is randiztam egy Kristóf nevű pasival. De semmi komoly nem volt, a párom ezt tudta és nem zavarta. :)
Fordított esetben engem sem zavart volna, ha tetszik a név, amit adni akar a gyereknek.
Egyébként meg nem hiszem hogy az összes volt barátnőjét tudod név szerint, tehát simán lehet, hogy a következő név, amit mondani fog, az is egy exének a neve, nem tudhatod..
Ezen felesleges kattogni, veled van, neked csinált gyereket nem pedig az exének és ez az, ami számít!
5. vagyok
én alapból feltételeztem,h komoly kapcsolat volt. ha csak futó kapcs és nekem is tetszik a név, akkor belemennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!