Akik nem akarnak babát. Hogy lehet elviselni, hogy egyes közösségi oldalon nap mint nap egyik ismerősöd, a gyereke képeit osztogatja?
Én is biztos idegesítenélek, ha az ismerősöd lennék. Ugyan nem naponta, de azért heti rendszerességgel teszek fel képeket a facebookra a gyerekemről. Persze sokkal több kép készül róla, igyekszem szelektálni, és csak a legjobban sikerülteket megosztani. Párom szülei elég messze laknak, ritkán látják az unokájukat, és örülnek (szerintem el is várják), hogy ennyi képet láthatnak a gyerekről.
Ha valakinek nem tetszik, hát ne nézze, nagyon egyszerű letiltani valakit az üzenőfalról úgy, hogy az illető nem is látja, hogy le lett tiltva. Én is megtettem már azokkal, akiknek idegesítettek a posztjai, pl állandóan elég agresszív hangnemben politizál. Jöhettem volna ide is felháborodni, hogy milyen ez már, de úgy gondoltam egyszerűbb letiltani :)
Én ilyenkor a következőt csinálom: felmegyek az ismerős oldalára, a borítókép alatt van egy "ismerősök" gomb, ráviszem a kurzort, ekkor lenyílik és kiveszem a pipát a "mutatás a hírekben" elől. És kész is!:)
Nekem van egy kutyám, gyerekem még nincs, de nagyon szeretnék, tehát imádom nézegetni a babás képeket. Viszont nekem is van egy ismerősöm, aki napi szinten 5-10 képet felrakott és már én sem bírtam.:/ Sőt szelektáltam azon ismerőseimet is, akik a menhelyes kutyákat osztották meg olyan mennyiségben, hogy nem láttam a posztjaiktól a többi ismerősömét. Van ilyen, de szerencsére a fent említett módszerrel könnyen tudok szelektálni!;)
Egyébként én is nagyon sajnálom a menhelyi és eltűnt kutyákat, de egyrészt tudom, hogy idegesítő tud lenni, amikor mást sem lát az ember, másrészt abban a mennyiségben nem is lehet megjegyezni a kutyákat, hogy esetleg megjegyezze az ember, ha véletlenül látja, akkor felismerje! Ezért én létrehoztam egy csoportot, ahol a városomban lévő kutyásokat összegyűjtöttem és ott osztom meg a városban eltűnt kutyák képét. Így meg is próbáltam segíteni és nem is zavartam másokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!