Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik nem akarnak babát. Hogy...

Akik nem akarnak babát. Hogy lehet elviselni, hogy egyes közösségi oldalon nap mint nap egyik ismerősöd, a gyereke képeit osztogatja?

Figyelt kérdés
Egy idő után már idegesítő de nem igaz, hogy az illető ezt nem látja be.
2013. márc. 11. 13:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
Tudod,akinek van gyereke szeret vele dicsekedni.Az anyák szinte "megőrülnek"érte,hogy pl.mennyire édes,ahogy alszik,vagy eszik,játszik,hasonlók és ezt szeretnék megosztani az ismerőseikkel.Mi a baj?Remélem nem az én ismerősöm vagy,mert én is szoktam a gyerekeimről képeket felrakni.Igaz,van aki kicsit túlzásba viszi,néha én is azt kérdezem,vajon anyukának egész nap fényképezőgép van a kezében?De valahol meg lehet érteni.Bár elhiszem,akinek nincs gyereke,annak nyilván nehéz.Tenni nem tudsz ellene,ilyenek az anyák:)
2013. márc. 11. 13:59
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

Akkor most azért, mert te nem akarsz gyereket, majd senki ne osszon meg a gyerekeiről semmit?

Értem én, hogy van, aki túlzásba viszi, de éppúgy joga van hozzá, mint neked is bármihez a facebookon.

Tiltsd le, és pont.

2013. márc. 11. 14:00
 13/33 A kérdező kommentje:

Ok ezt is megértem feltesz róla néha néha.DE napi szinten 3 hónapja minden nap 5-10 kép??

Hát ez már gázos.Arról nem beszélve, hogy a képeken kívül mindenkinek kitárja, hogy Pistike mennyit k.kilt ma és, hogy mennyi tejcsit ivott.Hát tudod ez nem a normális.Persze van aki ezt eszi és várja az ilyen sztorikat.

2013. márc. 11. 14:02
 14/33 A kérdező kommentje:
Beszélek?Mit írtam csúnyát, hogy moderáljam magam??
2013. márc. 11. 14:10
 15/33 anonim ***** válasza:
77%

Ha lenne gyereked tudnád, hogy egy anya iszonyú büszke a fiára/lányára. OK, kissé tényleg túlzásba viszi az ismerősöd, de nem értem Téged ez miért zavar ennyire. a facebook már csak ilyen, meg lehet osztani képeket, idézeteket, stb. Ne legyen nagyobb gondod az életben, mint ez, kívánom neked.

Halkan megjegyzem azért, hogy nagyon gyerekes ez a nyafogás, amit itt levágtál.

2013. márc. 11. 14:15
 16/33 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csak engem zavarna hanem több gyerek mentest is ha megkérdeznénk.
2013. márc. 11. 14:19
 17/33 anonim ***** válasza:
75%
És aki "gyerek mentes" az már rögtön érzelem mentes is? Egy gyerek lehet szép, akkor is, ha neked nincs és nem is lesz. De ha nem érdekel valami, ne nézd! Komolyan nem értem, hol a probléma? Tiltsd le és éld tovább a gyerek mentes életed. Mi a gond? Egyetlen kattintás az egész!
2013. márc. 11. 14:23
 18/33 anonim ***** válasza:
47%

Én is nemrég szültem, irtó büszke vagyok a gyerekemre, mégsem posztolok róla naponta 40 képet.

Mikor megszületett feltöltöttem 1et és azóta (3 hónapja) semmi.

Persze, csinálok róla én is szinte óránként, de minek feltölteni mindet facebookra? Nekem pl van egy ismerősöm aki tényleg minden egyes mozzanatot lefotóz, tavaly szeptemberben szült és azóta 59 (!) albumot rakott fel, mindegyikben minimum 20 olyan teljesen lényegtelen kép van, hogy a gyerek hogy cumizik - ez lefotózva alulról, felülről, oldalról, jobbról, balról, fekete-fehér kép, színes kép, keretben lévő kép, kép, ami mellé csillagokat szerkesztett.. Ez azért rém gáz! Nem hiszem hogy a kérdező hisztiz vagy nyafog, de egyes anyukáknak tényleg el kellene gondolkozni azon, hogy nem a gyerekük körül forog a világ.

2013. márc. 11. 14:24
 19/33 A kérdező kommentje:

Végre egy anyuka aki érti:)

Ezt mondom én is nem az a baj, hogy feltölt hanem naponta 10 szer és ugyan abban a pózban csak más ruhában épp.Semmi újat nem mutat csak nyomja fel ahogy fényképez.Rakja otthon egy albumba azt nézegesse órák hosszat.

2013. márc. 11. 14:27
 20/33 anonim ***** válasza:
35%

Hajaj, ilyenekkel én is találkozom rendszeresen.. :))

Nekem 2 gyerekem van és eszembe nem jutna, nem hogy naponta, de még havonta sem képeket feltölteni róluk.

Évente párszor, a nagyobb alkalmakkor (karácsony, szülinap, nyaralás) készült képeket persze felrakom én is, de nem minden nap szinte ugyanazt. Ez egyébként számomra is felfoghatatlan. Nekem van (volt:) egy ismerősöm, aki fürdetés közben készült képeket rakott fel, amivel nincs is baj, de a képen a 1,5 éves kislány hatalmas terpeszben volt, nem takarta sehol semmi és kb fel lehetett látni a méhéig. Persze az anyuka kapta a kommenteket, hogy na ezt talán azért mégsem, és ő volt megsértődve..

Egy másik felrakta a gyerekét ahogy összekakilta magát, a derekáig sz.ros volt szegény gyerek, ő meg ahelyett hogy minél hamarabb tisztába rakta volna lefotózta és felrakta, meg persze a pelenkában a végterméket is.

Akkor volt olyan, aki a gyerekének az orrlyukát fotózgatta, hogy milyen kis cuki és 22 képet csinált az orrlyukról.

Az ilyen nem normális, és tényleg érthető ha sokakat kiakaszt.

2013. márc. 11. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!