A parommal szeretnenk babat de o azt mondja, hogy a probalkozasokkal varjunk meg kb 2 honapot, mikor ra kerdeztem mert pont 2 honapot azt valaszolta szeretne magat felkesziteni az apasagra! Mit tegyek?
Szerintem a 9 hónapnak elégnek kellene lenni :) Meg amúgy sem biztos,hogy egyből összejön. Lehet,hogy még hónapokig nem esel teherbe. Addig is készülhet lelkiekben,mert azért egy férfinak is kell idő,hogy megszokja a gondolatot,hogy apa lesz.
Szerintem egy nő hamarabb átérzi és felkészül,hisz ott nő bennünk a kis manó és már ott is figyelünk rá és próbáljuk óvni, a férfinak meg 9 hónap után egyszerűen a kezébe adják a szülőszobán. Tehát 9 hónapig arra a pillanatra fel tud készülni véleményem szerint
Az utolsó szóig egyetértek a második válasz írójával.
A babavárás úgy az igaz,ha mindketten ugyanannyira várjátok!
37 hetes kismami
Igaz minden előttem szóló véleménye! :)
Egyébként meg a legtöbb pasi azt hiszi, hogyha nekifog gyereket gyártani, rögtön sikerülni is fog! Szegénykéknek ez a legnagyobb téveszméjük. :( Mi 2003-óta próbálkozunk (igaz ebből van két elveszített bébink is), de már azt mondja Ő nem képes rá. Nagyon nehéz dolog ez. Főleg az, hogy eltervezi, aztán mégsem úgy sül el a dolog.
Kívánok nektek és mindenkinek sok sikert és mihamarabb babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!