Ti mit esztek ma anyukák? Nekem valahogy annyira nincs kedvem semmihez.
A férjem és én tortillát eszünk. A lapot megvettem, sütök csirkemell csíkokat, teszünk bele zöldségeket, fokhagymás tejfölt és én sajtot is.
A kislányunk még csak 7 hónapos, Ő mást kap.
4,5 és 3 évesek a gyerekeim, napközben oviban/bölcsiben vannak, így nálunk a közös vacsora a főttkajás étkezés.
Tegnapról maradt paradicsomos húsgombóc meg gulyásleves, ma azt esszük, bár a lányom nincs oda ezekért, neki lehet, hogy kisütök egy szelet rántott husit és eszik hozzá friss zöldséget meg kenyeret.
Holnap a fiam könyörgésére baconos-kukoricás carbonara spagettit csinálok, az is kitart két vacsorára.
Tervezek még a hétre gyümölcslevest, mert helyet kéne csinálnom a fagyasztóban, ugyanezért a közeljövőben lesz még rakott zöldbab vagy zöldbableves, sóba csirke (egy kiló sót öntök a tepsi aljára, ráteszek egy megpucolt csirkét és ropogósra sütöm, mi legjobban valami friss salátával szeretjük), túrógombócot is emlegeti a lányom egy ideje úgy hogy az is lesz valamikor. Van még egy csomó lecsóm is...
de én most, hogy itt a tavasz, egyfolytában zöldhagymát, retket, kaliforniai paprikát mindenféle színben, meg ilyesmiket ennék :)
Nálunk tojásleves van tegnapról, ami a fiaim egyik kedvence :), ill. sült csirkecomb párolt édesburgonyával és vitaminsalátával (reszelt nyers cékla-alma-sárgarépa citromlével).
Van itthon cukkini és csirkemell, amiből vagy főzelék és szezámmagos rántott husi vagy cukkinis csirke lesz, még nem döntöttem el.
Kemencés lángost csinálok. Pizza tészta, tejföl hagyma kolbász szalonna és én teszek rá kis sajtot is.
A kisfiam 7 hónapos spenótot fog enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!