Akinek gyereke van tényleg 5-5,5 órát alszik naponta 3 részletben?
5 és 2 évesek a gyerekeim és ennyit tudok aludni éjjelente. Felébredek rájuk és utána sokszor nem tudok visszaaludni akár 2 órán át is.
Anyám azt mondja, hogy ezt vállaltam, de akik anyukákat ismerek, ők tudnak 6-8 órákat aludni minden éjjel szinte felébredés nélkül.
Hisztis vagyok, hogy nekem nem elég 3 részletben 5-5,5 óra alvás? Mit csinálhatnék?
De hogy hoyg felébredsz még a forgásra is, ennyir enm lehetnek vékonyak a falak.
Igen 13-14 órát simán, már 4 hónaposan ennyit aludt, de mondom ha nem keltem fel akkor akár 16 órát is alszik.
Meg is zavarodnék ilyen kevés alvástól.
Amíg éjjel is evett (tápszeres volt),addig egyszer én keltem,egyszer az apja.
Mióta nem eszik éjjel,azóta este 9kor alvás,reggel 7-8 között ébred.
Mióta szobatiszta,éjjel kimegy egyedül pisilni,igaz csak bilibe,de lehajtja szépen a fedelét,reggelig nem büdös,visszamegy aludni szépen,nem költ fel.
Pont a napokban beszélgettünk erről egy barátnőmmel, és a másik barátnőm is ezt találta mondani (akinek még nincs gyereke), hogy "de hogyhogy, hát ezt vállaltad, nem?"
nekem ez annyira rosszul esett...
Én ugyan már alszom, aludhatnék, mert a 7 hónapos lányom olyan, mint itt sokaknak, akik nem tudják milyen, hogy fel kell kelni a gyerekhez 2-3 rosszabb esetben 5-7-szer, hogy átalussza az éjszakát. Csak ha beteg, vagy foga jön, akkor kel, de hamar vissza is alszik. Viszont a 3 éves fiam nem ilyen volt, ő sírva ébredt, hozzá a mai napig a párom kel éjjel (őt szólongatja, nagyon apás).
Szóval én tudom milyen az, mikor kialvatlan az ember, és nem, nem ezt vállaltuk, mert ezt senki nem mondta el, és senki nem tudhatta, hogy milyen lesz az én gyerekem.
Csak azok mondanak ilyet, akik nem tudják (vagy mert nagyon jó alvó a gyerkőc, vagy mert még nincs gyereke)
Egyáltalán nem elég ennyi alvás, egy idő után kikészül az ember csak a kialvatlanságtól, aztán meg a gyerekre fogja mindenki, majd a végén az lesz, hogy "minek az ilyennek gyerek"... a sok rosszindulat sajnos.... Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!