Akinek gyereke van tényleg 5-5,5 órát alszik naponta 3 részletben?
5 és 2 évesek a gyerekeim és ennyit tudok aludni éjjelente. Felébredek rájuk és utána sokszor nem tudok visszaaludni akár 2 órán át is.
Anyám azt mondja, hogy ezt vállaltam, de akik anyukákat ismerek, ők tudnak 6-8 órákat aludni minden éjjel szinte felébredés nélkül.
Hisztis vagyok, hogy nekem nem elég 3 részletben 5-5,5 óra alvás? Mit csinálhatnék?
Az én lányom 10-11 órát alszik éjszaka, én csak 7-et szoktam, mert nekem elég annyi, de tőle tudnék 10-et is. Tehát nem minden anya alszik 3 részletben 5 órát.
Miért ébredsz fel? Felkelnek többször? Inni kérnek? Nem írtál részleteket.
Este 10kor még fent vannak. Csinálhattunk bármit, nem alszanak el hamarabb. A nagyobb már csecsemőnek ilyen volt, éjjel fél 11-körül aludt el és reggel negyed 6-kor kelt.
Vagy pisilni kell nekik vagy csak szólongatnak. Igaziból miattam van, mert felébredek és nem tudok visszaaludni. :(
Csak rosszul eset, hogy anyukám azt mondja, hogy gyenge vagyok,hogy ha gyereket akartam, akkor ez ezzel jár. :( ja és persze dögfáradt vagyok mindenhez és feszült :(
este 8-tól reggel 7-ig?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:)))
Miért nem alszanak éjjel a gyerekeid?
Én már mikor újszülött volt 7 órát aludtam egyben éjjel. 4 hónapos kora óta minim 13-14 órát alszik ébredés nélkül, de van hogy többet. Hétvégén csak délben szoktunk felkelni és este 8 körül már alszik. 22 hónapos.
későn fekszenek, korán kelnek én meg felébredek sok forgásukra
a nagy éjjel 1-2x pisil meg 1-2x szólongat
felébredek és nem tudok visszaaludni
13-14 órát???
ilyet 5 éves anyuka-pályafutásom alatt egyszer sem tapasztaltam egyiknél sem :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!