Ti mit csinálnátok, ha a szomszéd kislány naponta átjönne?
Ő 7, az enyém 2. Ha itt van a kislány, minden percben figyelnem kell, mert elég "vad", mindig kaját kér (sokat van otthon egyedül a testvérével), megeszik bármennyi gyümölcsöt, meg nem is mindig a lányommal játszik, hanem tök otthonosan elfoglalja magát a lakásban.
Pár napja kérem, hogy most ne jöjjön, betegek is voltunk, de már lelkifurdalásom van, hogy miért zavar. Pedig igen, zavar.
Félek, hogy megromlana a szülőkkel a kapcsolat :( Mármint, ha direktbe szólnánk. Amikor ideköltöztünk, mondta az anyuka, hogy a kiscsaj elég önjáró, ha nagyon a nyakunkra jár, nyugodtan küldjem el.
Meg pár hete volt egy eü-s problémám, akkor kértem az anyukát, hogy most ne jöjjön majd a kislány, és olyan furán bámult rám, hogy hát oké, majd megpróbál beszélni vele.
Nem tudom, miért kéne minden nap nálatok lennie. Eszik egy csomót, nem vigyáz a dolgaitokra, esetleg bántja a gyermeked, mert vadul. Testvére mit csinál, mikor ő nálatok van? Ő mennyi idős?
Napközi, nagyszülő...nehogy már neked kelljen magyarázkodnod!
gratulálok, bébiszitter lettél :-)
nehogy már el kelljen "tűrnöd"
udvariasan megmondod, hogy neked ez egy kicsit sok
nem is értem miért van ott, s azt se, hogy miért van lelkiismeretfurdalásod
hány éves a tesó, valószínű ő passzolja le :-/
"hány éves a tesó, valószínű ő passzolja le"
igen, szeritem is, de ez még nem menti fel a szülőket, mert ha ők is kerek szemekkel néznek, h a gyerekük ne jöjjön pár napig, akkor ők is helyeslik és támogatják ezt. az,h még ráadásul azt is mondják, h majd megpróbálnak beszélni a lány fejével, mintha valami önálló felnőtt lenne, akiért már nem tartoznak felelősséggel és nem befolyásolhatják a tetteit... hát nekem azért nem tűnik olyan "rendesnek" ez a házaspár. letojják a 7 éves kislányukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!