Ti mit csinálnátok, ha a szomszéd kislány naponta átjönne?
Figyelt kérdés
Ő 7, az enyém 2. Ha itt van a kislány, minden percben figyelnem kell, mert elég "vad", mindig kaját kér (sokat van otthon egyedül a testvérével), megeszik bármennyi gyümölcsöt, meg nem is mindig a lányommal játszik, hanem tök otthonosan elfoglalja magát a lakásban.
Pár napja kérem, hogy most ne jöjjön, betegek is voltunk, de már lelkifurdalásom van, hogy miért zavar. Pedig igen, zavar.
2013. márc. 6. 15:55
21/22 anonim válasza:
Én már megküzdöttem ezzel a problémával. 6 éves kislány, az enyém meg pár hónapos volt. A lány a földet túrta egész nap, aztán meg fogdosta volna össze az én babámat. Először még normálisnak vettem, hogy átjön minden nap, hiszen újak voltunk neki, de aztán kezdett teher lenni. főleg, hogy kb mindig szoptatáskor jött és már naponta többször. Evett-ivott volna meg mászkált volna a lakásban, mintha otthon lenne. Na nekem ez már sok volt. Először csak kikiabáltam, hogy nem érünk rá, aztán meg már nem is válaszoltam a kopogására. Úgy tettem, mintha nem lennénk itthon. Az udvarba nem is mentünk ki, mindig elmentünk valahova levegőzni. Nehéz időszak volt, de lassan leszokott rólunk. Most megint itt a jó idő, de már az udvarunkba sem jön be szerencsére. Nagyon pióca a kislány.
22/22 anonim válasza:
Hát én így nem engedném.Majd ha babád kicsit nagyobbacska lesz.Akkor talán.Meg csak zabálni jár át hozzátok,vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!