Miért nézik le a nőket, mert anyák? Miért értéktelen dolog gyereket nevelni?
Az agyam eldobom itt GYIK-en.
Ma már nem tudom hanyadszor olvasom, hogy a gyerekükkel otthon maradó anyák lusta, feneküket terpesztő, nem munkát végző, kuss a neved tehenek. Hiszen nem dolgoznak, nem termelnek. Bezzeg váláskor mindent akarnak, holott semmit nem vettek.
NA álljon már meg a menet!!!
1: a gyereknevelés miért nem munka?
2: ha anya visszamegy dolgozni fél év után, jajj ne legyek már naiv, rögtön a szülőszobából, hiszen termelni kell, akkor mi van a gyerekkel? Anyagilag rosszabbul jön ki a család, ha szakszerű felügyeletre bízzák a gyereket, akkor is ha anya dolgozik, akkor mi értelme? Ahelyett h termelne még ront is.
Ergo: anya azzal h otthon marad termel, és dolgozik is.
3: miért értékesebb egy menedzser egy multinál (anya), mint egy kiegyensúlyozott gyerek, aki 16 évesen nem lövöldözi le az osztálytársát(gyerek, akivel nem foglalkoztak, nehogy anya értéktelen legyen már)?
4: Miért ne járna anyának a vagyon fele, csak mert nem volt x évig munkahelye egy házasságban? Felnevelt x gyereket(keményebb meló, mint az irodában ülni), vezetett egy háztartást, fenntartott egy otthont, és elviselte a bunózást, hogy ő csak értéktelen.
Miért, miért ilyen primitívek az emberek? Miért nem lehet manapság már semmit értékként elismerni, csak ami konkrétan pénzt hoz? Az nem jelent semmit, hogy az a gyerek rendesen nőjön fel? Ne úgy h anya is, apa is 12 órát dolgozik h-p, nem is látják? Anyának lenni már szégyen? Szégyen, ha valaki 3 évig gyereket nevel? Annak már nem jár semmi egy válásnál (mert az ugye 2 fél hibája)?
Ha ilyen elkeserítő a helyzet én inkább soha nem is szülök. Pontosan azért nem szeretnék gyereket, mert iszonyat munka van benne, és nem viselném el ha a férjem ezt még csak el sem ismeri, hisz én csak otthon meresztem a seggem. Komolyan elképesztő, korcs világban élünk. Minden ffi ilyen, vagy van remény? Van olyan aki elismeri, hogy a gyereknevelés igenis kemény munka? Létezik ilyen?
Jól lehordtátok a kérdezőt.
Viszont sajnos nagyon sokan vannak vele úgy, ahogyan a kérdező mondja.
Én magam diplomás, kétgyermekes családanya vagyok. És sajnos nap mint nap szembesülök azzal, hogy semmibe nem nézik azt, hogy itthon vagyok a 7 hónapos fiammal.
A héten a saját sógorom mondta a következüket: "Mit csinálsz holnap azon kívül, hogy semmit sem csinálsz?" És akkor a nagy is itthon volt betegség miatt.
Vannak nagyon primitív emberek és sajnos ezek vannak többségben. Vagy csak az én környezetem van tele ilyen emberekkel.
Sajnalom, hogy tenyleg ennyi durva valaszt kaptal, frusztralt emberektol, akikbol sut a primitivseg, es sajnos, ezek vannak többsegben;-(,
Sokan közuluk olyanok, akik nem szultek es megkeseredtek, mert aki valaha gyermeket nevelt igy nem tud beszelni, mint az utolso elötti hozzaszolo, aki ugy beszel mint a volt ferjem, aki tökre lenezi a noket.
Egy gyerek , ha lelkiismeretesen van ellatva es nem lökdösve nevelik, akkor 24 oras munka, amikor meg lehet pont fözesre se jut ido, es amikor szult valaki, annak ellenere, hogy senki nem kötelezte erre, igenis megvan a joga , hogy elmondja avelemenyet a gyereknevelesrol!!!
Hiaba nem kötelezte senki ra, attol meg lehet nehez, idonkent faraszto , es igenis joga van neheznek latni, mert az, de ezt csak az tudja, aki lelkiismeretes szulö !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!