Milyen babakocsit kellene vennem?
Júliusban várjuk első babánkat, egy kislányt. Fogalmam nincs milyen babakocsik vannak, nekem a fogalmak, márkák semmit nem mondanak.
Városban lakunk, sokat közlekedünk metróval, villamossal. Az ötödik emeleten lakunk, lift sajnos nincs az épületben így sajnos valószínűleg a földszinten kell majd hagynunk a babakocsit. Nagyon nem örülök neki, mivel így csak használtat fogok venni, de attól is félek, hogy akárki belenyúlhat, beleszemetelhet aki csak a lépcsőházban jár.
A családban van egy egyéves baba, nővéreméké, ők olyan babakocsit vettek, ami háromfunkciós (nem tudom, jól írom-e), van hozzá kocsiülés, maxi-cosi, babahordó, mikor pici volt akkor tudott benne feküdni, ma már üldögél benne. Nekem nagyon tetszik ez a megoldás.
Tudnátok még ajánlani, hogy mit figyeljek a hirdetésekben? Igaz nem most rögtön vennénk de pár hónapon belül jó lenne...
Figyelj, hoyg ne valami gyagyi lengelyt vegyél, mert baromi nehezek és hamar tönkre mennek. Amit még semmi képpen ne vegyél a Pierre Cardin törik hamar.
Amit én ajánlok Graco Symbio nagyon jó kocsi. Szerintem lent ne hagyjátok a kocsit, mert elfogják lopni. Vigyétek fel a gyereket és utána a kocsit ha máshogy nem megy.
Neked quinny Zapp extra kocsi kell!
A leg könyebb, leg kisebbre csukható kocsi, maxi cosi hordozót rá lehet tenni! Ezzel a legkönnyebb tömegközlekedni, simán fel tudod vinni a hordozóban a babát, a kocsit lent hagyod!
Nekünk is tárolóban volt a babakocsi, soha senki nem tett benne kárt, nem koszolta össze, de ez a kocsi olyan könnyű, táskájában a vállalom fel tudod vinni.
Én meg pont az mondom , hogy mindent csak nem a zapp xtra ! Mi is hasonló okok miatt vettünk 5 hónapja meg ezt a babakocsit , de megbántam nagyon , nem ment el minden terülten , sokszor majdnem felborult , meg azért kicsi korba szerintem fontos , hogy nagy tárolója legyen , és nem egy babahordozóba feküdjön . Mi ezt 1 hónap után eladtuk , lehet hogy könnyű de a lányom utált benne lenni , és én se szeretem ! Mi utána egy Abc Desinget vettünk :)
3 tec a legjobb ! Kényelmes , és nem is nehéz , bár én úgy szoktam csinálni (4.lakunk ) , hogy először felviszem a gyereket , a mózessal , addig lenn hagyom a vázt , és ha esetleg van valami cucc azt is , és utána azt viszem fel . Szerintem ez így jó , mivel így könnyen megy , és nem is hagyom fent sokáig , mivel ez kb.2-3 perc ! Nálunk mivel nagyon sok babakocsis van a házba , a tárolóba már nem fér be egyel több babakocsi ! Majd ha nagyobb lesz akkor meg úgy tervezem , hogy először felviszem a gyereke , addigra úgy is nyár lesz , beleteszem a kiságyba , és én akkor viszem fel a babakocsit is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!