Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek érdemes új babakoc...

Szerintetek érdemes új babakocsit vennem?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam és egy régebbi típusú babakocsink van,ami nem teljesen emelhető fel(üléshez)illetve elől a karfa is túl messze van.Valamint állandóan belecsúszik a gyerek.
2011. máj. 7. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Természetesen érdemes, főleg, ha a babádnak,és neked sem kényelmes!

Nekem 5 babakocsim volt mire megtaláltam az igazit!:))

1 éves a fiam most!

2011. máj. 7. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 babakocsim volt mire megtaláltam a 2 igazit:-) Érdemes venni mint hogy minden séta előtt mérgelődj vele.
2011. máj. 7. 12:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek.ha nem vagyok indiszkrét leírnátok,hogy nektek milyen kocsitok volt?Meddig használtátok?
2011. máj. 7. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha van rá keret, akkor vegyél! Kicsim 2hónapos koráig egy bazi nagy kocsit használtam, Kunerthez hasonlót., Hú, de utáltam! Minden séta egy kinlódás volt. Aztán mikor már jobb idő lett, elkezdtem végre sportkocsit használni, hátradöntve. Megváltás! Nem érdemes minden nap egy sz@r kocsival bajlódni.
2011. máj. 7. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
8 hónapos baba nem tud sokáig üldögélni, hamar elfárad. Persze vehetsz másikat, de amint tud a baba rendesen ülni akkor előre teszed a mostaniban és kényelmes lesz. Gondolom van a lába között szallag ami a karfához van rögzítve ez majd szépen megtartja. Én vettem neki egy sport kocsit, abban meg más okok miatt nem tud rendesen ülni. Túl hosszú az ülésmélység ezért csúszik előre. 1 éves és én még mindig felemelem a lábtartót, a háttámlát meg középállásba teszem.
2011. máj. 7. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy Giordani 3 per 8,egy Pierre Cardin PS647,aztán egy testvérkocsi,aztán egy Jane Slalom(imádom),aztán egy Espiro Magic 4 (imádom).
2011. máj. 8. 09:19
 7/9 A kérdező kommentje:
22:45-ös nincs középen az az izé amire te gondolsz és ha nagyon előreültetném,hogy meg tudja fogni a karfát akkor meg ki is csúszhatna,de semmi képen nem lenne kényelmes.
2011. máj. 8. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nekünk, ami nagyon bevált,és jelenleg is használjuk: Hauck Malibu

De előtte volt:

1: Touragoo Track: nem bolygós a kereke,és dög nehéz

2:Chipolino Ulltra:Ennek már bolygós a kereke, de ez is hatalmasnak bizonyult

3:Sogórnőmtől kaptam valami no name roncshalmazt...

4:Hauck Capri: nagyon gagyi, nem állítható a lábtartója..

5: HAUCK MALIBU:) IMÁDOM

2011. máj. 8. 23:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Másovagyok,igen a Hauck Malibus 5 letet én is támogatom. :-) A kék azt hiszem most olcsóbb a Brendonban,vagy a Brendon outletjében!
2011. máj. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!