7 hós babának érdemes-e vennem még egy Stokke babakocsit?
Szülj még egy babát és vedd meg:))
Csak vicceltem...de szerintem sem érdemes már akkora beruházásra költeni,viszont ha anyagilag ez nem megterhelő...akkor vegyél.
Legfeljebb,hátha lesz majd egy kistesó :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
A téma számomra nem egy probléma, csak egy kérdés volt.
Nem vagyok egy "menőző anyuka", bár sztem teljesen felesleges így felcímkézni magunkat, anyukákat. (mert van a menőző, a normális és akkor ezek szerint a nem menőző típus???)
Szóval, ha hiszi vki, ha nem, tényleg sajnálom, hogy nem ezt a könnyű, magas építésű babakocsit vettem meg már az első gyerekemnek sem.(rengeteg praktikus kiegészítővel, pici összecsukhatóságával)
Akár használtan. Mert tényleg borsos az ára.
Mert nekem tetszenek a tulajdonságai.
Teszek rá magasról, hogy ki mit gondol rólam meg a babakocsimról, nem hiszem, hogy ez alapján kéne vkit megítélni.
(és ha másnap meg előveszem a garázsból a 8000 Ft-os esernyőkocsimat, akkor meg én vagyok a ciki, olcsó anyuka????)
A kérdést pedig azért írtam ki, nem holmi hangulatszításból, hanem esetleges Stokke- használó Anyukák tudnak nekem tanácsot adni. Érdes-e vagy sem.
Ha nem vág földhöz anyagilag, akkor érdemes.
A stokkéban az a jó, hogy ha nem is lesz következő, utána jó áron tovább tudod adni, nem olyan, hogy akkora dömping van belőle a vaterán meg az apródon, hogy egy évig hirdeted, mire fillérekért sikerül elkótyavetyélni.
Szia !
Igaziból , mi a lányommal 5 hós koráig használtuk , az ülőrésze kialakitása miatt , elég kényelmetlen nagyobb babának , és én mindig féltem , hogy kiesik belőle , még akkor is ha be van csatolva , nem tudom valamiért , bár én olyat soha többé , mi nem szerettük a Stokket , drága , és hozzá valói is , hisz egyszer elromlott a kereke 1 hónap után új onann vettünk , és így kapásből 120 ezer forint! 3 gyereke anyukaként ez modnom neked h ne vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!