S. O. S! Babakocsit kéne vennem de nem tudom milyet! Adnátok ötletet?
10hónapos a kisfiam!Ez már a 4.babakocsink lenne!Eddíg mindig sikerűlt valami selejtes babakocsit kifogni!Első kocsink egy Esprit Houston volt amit úgy rendeltünk meg a neten!3hónap után kiesett a kereke!:( Nem lehet megcsinálni!!Utána hogy már nem volt nagy hó vettünk egy BBY Grip and Go babakocsit aminek szintén 3hónap után eltört a váza!Ez is kuka lett!3.babakocsi vételünk egy 3kerekű Knorr babakocsi(volt).Ugyan is ennek is elhagyjuk a kerekét!:( Jelenleg mivel jön a tél egy ilyen babakocsira gondoltam! : [link]
Mi a véleményetek róla??Szívesen fogadok pár babakocsi tippet!Előre is köszi!
én ilyet vennék, nem egy nagy nehéz babakocsit amit kinéztél, be sem fér a csomagtartóba, és 2 hónap múlva már megy majd a gyerek, elég egy ilyen kocsi!
Nekünk két éve német Hauck babakocsink van, és nyúzzuk rendesen, nincs vele semmi gond. Én a Te helyedben ilyen kocsit vennék: [link]
Ez újonnan 18ezer Ft, és én használt kocsit nem vennék! Azért azt nagyon el lehet ám nyűni, kipróbáláskor észre sem veszed, csak később, szétesik.
A linket egyébként itt találtam, vannak még babakocsivásárlási tippek: (nem webshop):
www.mikellababanak.hu
Köszi a válaszokat!!Amúgy nem használt a babakocsi új és 2év garancia van rá!Csak a bababolt ott hírdeti a kocsikat!
igazából jónak tartom a könnyű sport kocsikat de nem tudom kihasználni....mármint úgy értem hogy nekem nem kell tömeg közlekedést igénybe venni,se lépcsőzni!!Kocsink nincs!!:)
Viszont nagyon sokat sétálunk....akár egész nap megyünk és télen a legnagyobb hóban is csámborogtunk!!A fiam még elég sokat alszik a séták közben így hát ezért gondoltam hogy jó lenne egy ilyen kosi télre is!Amúgy van kis sport kocsija de azt max 2évesen és nagyon jó időben vesszük elő mert nagyon fapados!
szuper babakocs nem akad el a hóban
levehető a kereke és ez által könnyebb tisztán tartani
Én ilyent használtam és szuper kényelmes,strapabíró és nem akad el a hóban-sárban,jó a rugózása
Biztos alkudni is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!