Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikresek! Adnátok tanácsot?...

Ikresek! Adnátok tanácsot? Adjam olcsóbban ezt a babakocsit, miért nem kell senkinek. :S?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 30. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Röhej de mi sem tudjuk eladni pedig még olcsóbb mint a tietek. De szerintem ennyit amennyiért áruljátok simán megér.
2010. dec. 30. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:

szia!

Remélem nem haragszol meg azért,amit irok, de manapság mindenki a márkás, megbizható, multifunkcionális darabokat keresi

Nekem első számú feltétel(tesókocsit keresek), hogy a mózest közvetlen a vázra lehessen illeszteni, mellé pedig a nagynak a sportülést.

Lehessen rá tenni hordit csak a vázra, ha autóval megyünk, és legyen magyar szervizháttere.

Ráadásul, ahhoz képest milyen súlyú szerintem elég keveset "tud"

Amiker én nézek multifunkciósak kerülnek ennyibe igaz kiegészitők nélkül, de azokban jobban bizok

Azért sok sikert az eladáshoz

2010. dec. 30. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:

én ugyan nem vgyok ikres, de olcsóbban nem adnám. nagyon jó állapotú a képek alapján és mégiscsak ikerkocsi egy csomó tartozékkal. ennyit nekem megérne, ha ikreim lennének.

inkább a postaköltségét vállald át, akkor 2ezerrel kevesebbe kerül, hátha rákapnak.

2010. dec. 30. 13:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnyugtat h szerinted is ér ennyit!Egyszerűen nem lehet eladni,pedig annyi ikerpár születik azért..Nem tudom h a mai ikres anyukák milyen kocsit szeretnének?
2010. dec. 30. 13:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Húúú,köszönöm,nagyon sokat segítettetek,nem is vártam ilyen jó válaszokat!Dehogy haragszom,jókat írtál kedves második!A pk. jó ötlet!
2010. dec. 30. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is főképp tesóbabakocsinak keresek, de megnéztem az ikreseket is.Én is úgy vagyok vele mint amit írtak előttem,hogy jobban variálható darabot keresnék.

De amúgy volt egy márkás 2 éve 160 ezer ft-ba kerülő minden formátumban variálható ikerbabakocsink (bbc twin club) sosem használt esővédőkkel,gyönyörű állapotban kupolákkal stb. És nem akarlak elkeseríteni de 30 ezer ft-ért ment csak el....Hónapokig hirdettem...

Sokan akik ikresek inkább megveszik méregdrágán az újat...Nekem legalábbis ezt válaszolták mikor ugyanígy feltettem kérdést hogy mégis miért nem megy el (én 40 ezret szerettem volna érte).

Azóta tanultam a leckéből, nem veszek méregdrága új babakocsit vagy csak úgy ha belekalkulálom hogy töredékéért tudom majd csak eladni.

2010. dec. 30. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ikres, de ennyit simán megér.
2010. dec. 30. 22:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,éppen most nyomott rá valaki,nagyon örülök neki!:)
2010. dec. 31. 00:07
 9/10 anonim ***** válasza:
ategnapi 14.46 os vagyok jaj de jó, veled örülünk! :)
2010. dec. 31. 10:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok!BUÉK!
2010. dec. 31. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!