Nem akar gyereket, vége a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt,és már szóba került a téma.
neki már van egy fia az előző kapcsolatából,és határozottan kijelentette,nem akar több gyereket.
én viszont már családra vágyom,és már korban is benne vagyok. változhat a véleménye? nem akarok éveket vesztegetni:(
szemét vagyok?
N28
2013. márc. 8. 14:16
11/14 anonim válasza:
Ha határozottan kijelentette nem akar több gyereket,te pedig igen akkor nem egyformák a terveitek a jövőre nézve. Mellette csak vesztegeted az idődet,nem vagy szemét ha ezért szakítasz vele. Önzőség lenne ha elvárná,h te miatta lemondj az anyaságról.
12/14 anonim válasza:
Hát azért azt tudja egy pasi, hogy soha többé nem akar gyereket.
Én 5 évig voltam az exemmel, nagyrészt azért mert tönkre a kapcsolatunk emrt nem akart gyereket jó darabig még. Épp nem rég beszélgettem vele mondta, hogy már megbánta, dehát így járt.
13/14 anonim válasza:
Nekem a házasságom ért véget emiatt. Én nem akartam babát. (Mint utólag rájöttem, csak Tőle nem akartam, nem bíztam benne eléggé.) Szerintem ha egy ilyen komoly témában nem egyezik a véleményetek, ne pazarold az időt! Ha el tudnád hagyni emiatt, akkor nem szeretted eléggé ahhoz, hogy vele maradj gyerek nélkül is. Akkor pedig nem kár a kapcsolatért.
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy írtatok.
ennek így tényleg nincs értelme.
2013. márc. 8. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!