Nem akar gyereket, vége a kapcsolatnak?
fél éve vagyunk együtt,és már szóba került a téma.
neki már van egy fia az előző kapcsolatából,és határozottan kijelentette,nem akar több gyereket.
én viszont már családra vágyom,és már korban is benne vagyok. változhat a véleménye? nem akarok éveket vesztegetni:(
szemét vagyok?
N28
Nekem két ilyen kapcsolatom volt még mielőtt megismertem a férjemet. Én már 20 éves koromban azt éreztem, hogy anya szeretnék lenni. Mindkét párom (egyik 20-23 éves koromig, másik 25-28 éves koromig tartott) már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem szeretne sem házasságot, sem babát. Hát én persze reménykedtem, gondoltam túl fiatal a kapcsolat, majd megváltozik a dolog. De teltek az évek és nem változott semmi! Kiléptem a kapcsolatokból, egyrészt ezek miatt is. Aztán 29 éves koromban megismertem az első férjemet. Második randinkon Ő KÉRDEZTE MEG, hogy szeretnék e gyereket és hányat... Fél év múlva összeházasodtunk, most 33 éves vagyok és a harmadik gyerkőcön ügyködünk és nagyon boldogok vagyunk:)
Egy kis érdekesség: első párom, akivel 20-23 éves koromban voltunk együtt most 40 éves, se felesége se gyermeke. Második párom akivel 25-28 éves koromig voltam együtt most 37 éves, se feleség, se gyerek, se komoly kapcsolat..... Szerintem ez mindent elmond, egy percig sem bánom, hogy nem vártam rájuk...
Elég nehéz döntés ez, de ha jobban vágysz a gyerekre, mint a férfira akkor jobb ha tovább állsz. Csak ne hogy megbánd.
Elhagyod és rájössz hogy mégis rá van szükséged, mert lehet nem lesz több lehetőség.
Erősen gondold át! Én is a korosztályodhoz tartozom és nőként tudom, hogy ilyenkor már vágyunk a babára. De nem biztos, hogy mindenkinek ez kell hogy legyen az út...
Remélem érted mit akartam mondani. Saját tapasztalatom.
Az egyik ismerősöm 40 volt, amikor összejött egy pasival. A srácnak már volt 3 gyereke, a csajnak még nem. Ugyanez volt a helyzet, mint nálatok. Végül született egy kisbabájuk, de amikor pár hónapos volt, a srác elhagyta őket. Most egyedül neveli a kicsit.
Ez egy olyan téma, ahol nincs középút. Ha ennyire elzárkózik a gyerektémától, akkor mindenképpen keress valaki mást, ne vesztegesd az időd.
A 9-as válaszolónak is van igaza a dologban. Mert azonnal senkitől sem lehet most "csak úgy" babád.
De itt a kérdés az, hogy valaha leget-e. Mert ha ezzel a férfival marad, akkor van a legkevesebb esély rá.
Lehet, hogy "megenyhül" 2 év múlva és azt mondja, hogy szeretne, de mi van ha sosem jön el ez a pillanat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!