Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akar gyereket, vége a...

Nem akar gyereket, vége a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

fél éve vagyunk együtt,és már szóba került a téma.

neki már van egy fia az előző kapcsolatából,és határozottan kijelentette,nem akar több gyereket.

én viszont már családra vágyom,és már korban is benne vagyok. változhat a véleménye? nem akarok éveket vesztegetni:(

szemét vagyok?

N28

2013. márc. 8. 14:16
1 2
 1/14 Jégtánc ***** válasza:
100%
Fél év együtt .Eleve kevésnek tartom ezt az időt gyerek tervezésre.Ha ő határozottan kijelentette hogy nem akar gyereket,te meg igen,akkor lehet hogy az a legjobb ha szakíttatok.Nem hiszem hogy változik a véleménye.Nem vagy szemét szerintem,csak tudod hogy mit akarsz.
2013. márc. 8. 14:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy szemét egyáltalán. Ha tényleg ennyire akarsz gyereket, és ő ennyire nem akkor nincs értelme húzni a dolgot. Annak meg nincs értelme, h azért menjen bele, h ne hagyd el.. Én a te helyedben várnék még pár hónapot, aztán ha nagyon nem változik a véleménye, akkor kezdeném magamban lezárni a kapcsot és felkészülni egy újra.
2013. márc. 8. 14:19
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem két ilyen kapcsolatom volt még mielőtt megismertem a férjemet. Én már 20 éves koromban azt éreztem, hogy anya szeretnék lenni. Mindkét párom (egyik 20-23 éves koromig, másik 25-28 éves koromig tartott) már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem szeretne sem házasságot, sem babát. Hát én persze reménykedtem, gondoltam túl fiatal a kapcsolat, majd megváltozik a dolog. De teltek az évek és nem változott semmi! Kiléptem a kapcsolatokból, egyrészt ezek miatt is. Aztán 29 éves koromban megismertem az első férjemet. Második randinkon Ő KÉRDEZTE MEG, hogy szeretnék e gyereket és hányat... Fél év múlva összeházasodtunk, most 33 éves vagyok és a harmadik gyerkőcön ügyködünk és nagyon boldogok vagyunk:)

Egy kis érdekesség: első párom, akivel 20-23 éves koromban voltunk együtt most 40 éves, se felesége se gyermeke. Második párom akivel 25-28 éves koromig voltam együtt most 37 éves, se feleség, se gyerek, se komoly kapcsolat..... Szerintem ez mindent elmond, egy percig sem bánom, hogy nem vártam rájuk...

2013. márc. 8. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Jaj de hülye vagyok:))))))) Nem az első férjemet ismertem meg, hanem A FÉRJEMET:)))))) Nincs és nem is volt több és remélem nem is lesz:)
2013. márc. 8. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Elég nehéz döntés ez, de ha jobban vágysz a gyerekre, mint a férfira akkor jobb ha tovább állsz. Csak ne hogy megbánd.

Elhagyod és rájössz hogy mégis rá van szükséged, mert lehet nem lesz több lehetőség.

Erősen gondold át! Én is a korosztályodhoz tartozom és nőként tudom, hogy ilyenkor már vágyunk a babára. De nem biztos, hogy mindenkinek ez kell hogy legyen az út...

Remélem érted mit akartam mondani. Saját tapasztalatom.

2013. márc. 8. 14:24
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
4-es elszóltad magad!!! :D :D
2013. márc. 8. 14:26
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos minden bizonnyal nem fog megváltozni a véleénye. Tehát ha vele maradsz, boldogtalan leszel. Egyetlen esélyed az anyaságra és a boldogságra, ha más párt keresel.
2013. márc. 8. 14:27
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Az egyik ismerősöm 40 volt, amikor összejött egy pasival. A srácnak már volt 3 gyereke, a csajnak még nem. Ugyanez volt a helyzet, mint nálatok. Végül született egy kisbabájuk, de amikor pár hónapos volt, a srác elhagyta őket. Most egyedül neveli a kicsit.

Ez egy olyan téma, ahol nincs középút. Ha ennyire elzárkózik a gyerektémától, akkor mindenképpen keress valaki mást, ne vesztegesd az időd.

2013. márc. 8. 14:29
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Fél éves kapcsolatba jó hogy nem akar a pasi több gyereket. Ez túl korai még. Te tudod, mit érzel iránta. Ha szereted, akkor vársz még 2 évet kb. és akkor esetleg akar majd a pasi. Ha elhagyod és találsz is más pasit, aki akar gyereket, az se fél év után fogja akarni. szóval így is, úgy is várnod kell a babatervezéssel. Csak kérdés, h ezzel a pasival, vagy mással.
2013. márc. 8. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:

A 9-as válaszolónak is van igaza a dologban. Mert azonnal senkitől sem lehet most "csak úgy" babád.

De itt a kérdés az, hogy valaha leget-e. Mert ha ezzel a férfival marad, akkor van a legkevesebb esély rá.

Lehet, hogy "megenyhül" 2 év múlva és azt mondja, hogy szeretne, de mi van ha sosem jön el ez a pillanat....

2013. márc. 8. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!