Óvodás gyermekkel visztek virágot nőnapra az óvónéniknek, dadusnéniknek? Külön-külön vagy a délutánosnak hogyan? Dadusnéninek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 07:46
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg vitt volna a kisfiam az ovónéniknek (szoktunk), de ma pont nevelés nélküli nap van az oviban...
2/8 anonim válasza:
Én mindkét óvónőnek és a dadusnak is olyan hosszú dobozos bonbont vettem, amin egy rózsa van.
Végül is mi fogjuk megenni, mert a fiam reggelre lebetegedett. :(
3/8 anonim válasza:
Mi vittünk, bár a fiam itthon van, de reggel azért bevittük. A 2 óvónéninek, a dadusnéninek, plusz a vezető óvónőnek (szokott helyettesíteni és a fiam imádja). Egy-egy cserepes jácintot kaptak, plusz a kislányoknak készítettünk "virágot" (papírból).
4/8 anonim válasza:
3. vagyok. Én megkértem a délelőttös óvónénit, hogy adja már át a fiam nevében a délutánosnak és a dadusnak, mert ezért nem szerettünk volna délben is zavarni (a fiam így is rosszul viselte, hogy nem mehetett játszani).
5/8 anonim válasza:
Mi nem vittünk, igazából eszembe se jutott, hogy kéne. Talán pont azért, mert én is nő vagyok és nem jut eszembe, hogy nőnapra virágot vegyek egy másik nőnek. Viszont nem rég volt az egyik óvó néni meg a dadus néni névnapja, akkor vittünk.
6/8 anonim válasza:
Dadusnak, ovisnéniknek egy-egy cserepes rózsát vitt, a csoportban lévő kislányoknak pedig kankalint. Este itthon becsomagoltuk szépen őket.Igy nagyon pofásak lettek a kankalinok. Bár egy nagy dobozba vittük és a kislányom öltözés közben ráült. igy egy két virág csele csálé lett. De a csajok így is nagyon boldogok voltak.
7/8 anonim válasza:
Vittünk egy-egy kis cserepes krókuszt, nagyon örültek:)
8/8 anonim válasza:
A kisfiam kiscsoportos, mi nem vittünk, igazából nem is gondoltam rá, hogy vinni kéne, de úgy láttam, a csoportból senki nem vitt, úgyhogy remélem nem lógunk ki a sorból :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!