Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anya nevelő intézetbe, vagy...

Anya nevelő intézetbe, vagy állami gondozásba rakhat azért mert nem szeret? És ha igen akkor milyen idokkal. Vagy ez hogy működik? ÉS onnan, hogy járnék suliba? Vagy ott hogy van az alvás a biciklim megmaradhat? Vagy a telefonom, a gépem?

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 16:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok leszóló kommentet ezzel nem jutottam előrébb!!! És az ilyen okosoktól kérdezném hogy mit a fenét csináljak egy nevelő intézetbe? Vágdossam az ereimet? Vagy inkább játszak a telefonommal? Melyik a jobb?
2013. márc. 8. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Tanulj. Ez a dolgod. Ne a neten várd a csodát.
2013. márc. 8. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy elmondanám, hogy addig van ott telefonod amíg az első cigány el nem lopja, vagy erőszakkal el nem veszi. Én dolgoztam intézetis gyerekek között.
2013. márc. 8. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Húha hát jól el vagytok tévedve mindannyian...

Édesanyád állami gondozásba adhat igen, ez egy hosszú folyamat, de lehetséges, bár nem hinném, hogy ne szeretne és megetenné ezt a lépést.Ha bekerülsz, ott élsz, alszol, megmaradhat mindened, telfon stb., kimenő is van, és nem úgy kell elképzelni, mint egy börtönt, meglepődnétek egy-egy gyermekotthon milyen jól felszerelt, bár tény, hogy nem éppen úgy kerülnek be a gyerekek, mint ahogy te elképzeled. Onnan mész iskolába és oda haza. Van a csoportban számítógép, de nem egyedül lennél nyilván, hanem akár 7-8 gyerek is van egy csoportban. Az állami gondozás nem egyenlő a nevelő intézettel. A nevelő intézetbe a speciális ellátású, azaz nagyon-nagyon problémás gyerekek kerülnek, pl. fiatal korú bűnözők stb.,

oda reméljük nem jutsz el, és reméljük állami gondozásba sem, inkább békülj ki anyukáddal, nem egy leányálom a gyermekotthon sem hidd el.

2013. márc. 9. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Anya, csecsemő és gyermekotthonban dolgoztam. Intézet, itt így hívják, és rettenetesen rosszak a körülmények. Pedig ez egy nagyváros.
2013. márc. 9. 20:59
 16/16 Blackness1970 válasza:
100%
Attól a hozzászólótól aki azt irta hogy nemcsak a gyerek lehet a rossz, szeretném kérdezni hogy mit lehet tenni ha egy gyerek annak ellenére hogy szinte érte élnek,mégsem fogad szót hanem követelőzik inkább? Csak egy példát említenék. Amikor anyukám súlyos betegen feküdt az én kislányom dühöngve csapkodta az ajtót,merthogy nem megyünk strandra,hiába mondtam neki hogy itt akarok lenni anyuval,mert nem tudhatom hogy lesz e vele holnap.Gondolod hogy megértette? Nyilván nem adom be intézetbe,de ez a viselkedés elfogadhatatlan.
2018. júl. 30. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!