Egyszerűen nem tudom megérteni ezeket a nőket. Nektek mi a véleményetek erről? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Elég sok ismerősöm azt csinálja h teherbe esik a párjuktól..ezzel még nincs is semmi gond de pl. alig vannak együtt 1 éve és már 6 hónapos... vki csak azért esett teherbe h bosszantsa az anyósát mert az anyósa ki nem állhatja...egyik ismerősöm csak azért szült mert h mekkora divat lett ez mostanába(hoszzáteszem még a 18-at sem töltötte be).De ezek a nők mégis mit gondolnak?Hogy majd szülnek egy gyereket és akkor a párjuk egész életébe velük lesz?Lehet elítéltek de nem tudom felfogni h h lehetnek ilyenek.. Én csak akkor szeretnék szülni ha a kapcsolatom szilárd lábon áll,van pénzünk és saját lakásunk...hiszen azt a gyereket magamnak szülöm és nem más bosszantására,vagy mert épp "divat lett"..vélemény?2013. márc. 6. 12:11
21/21 A kérdező kommentje:
6. baba???? az komoly
2013. márc. 7. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!