Egyszerűen nem tudom megérteni ezeket a nőket. Nektek mi a véleményetek erről? (bővebben lenn)
az egyik ismerősöm csinálta ezt. gondolkodás nélkül felcsináltatta magát egy hapsival (csak barát volt), mert gyreket akart. hozzáteszem, 21 éves, munkája nincs, háza nincs, hol itt, hol ott lakik, mert a családja nem támogatja...egy kutyát nem tudott felnevelni, mert mindig lepasszolta az öreganyjának! kérdem én, mit fog csinálni egy gyerekkel? gondolom most az "apa" nyakán lóg (esetleg annak a szüleinél), akit jól sarokba szorított. mikor terhes volt, megkérdeztem ezeket tőle is, ezt válaszolta: mikor szüljek, ha nem most?
ész megáll! úgy csinál, mintha 40 éves vénlány volna!
"manapság miért nem csak az szül, aki teljesen biztos benne, hogy nem fogja elhagyni a párja, és abban is biztos, hogy ha van is lakása, az nem fog soha leégni vagy nem robbantják fel, tehát mindig lesz fedél a feje felett."
Ha ezt bárki is betartaná, akkor SENKINEK nem lenne SOHA gyereke.
Ugyanis abban senki nem lehet biztos, hogy nem hagyja el a párja (mert mégha a kapcsolatból ez is adódna, azért elöfordul, hogy meghal valaki balesetben vagy betegségben), illetve még ha van lakásod, azt is bármikor elvehetik, arra meg biztositék, hogy leégni, felrobbanni nem fog, nem létezhet!
13:11:
De azért lehetne bizonyos dolgokat..
pl nem gyesre szülni...és akkor nicns gond,ha apuka lelép,mert gyed+csp+gyerektartás már elég megélni...gyessel meg kitörölheti a hátsóját
a giliszta meg a gyerek egy kicsit hülye hasonlat :D
a gilisztának mi kell az élelelem, levegő, "lakhely" kívül?
és a gyerekenek? pelenka, étel, kiságy, ruhácska, játékok, (ne adj isten gyógyszerek), babakocsi, kis cipő, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!