Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem tudom megérteni...

Egyszerűen nem tudom megérteni ezeket a nőket. Nektek mi a véleményetek erről? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Elég sok ismerősöm azt csinálja h teherbe esik a párjuktól..ezzel még nincs is semmi gond de pl. alig vannak együtt 1 éve és már 6 hónapos... vki csak azért esett teherbe h bosszantsa az anyósát mert az anyósa ki nem állhatja...egyik ismerősöm csak azért szült mert h mekkora divat lett ez mostanába(hoszzáteszem még a 18-at sem töltötte be).De ezek a nők mégis mit gondolnak?Hogy majd szülnek egy gyereket és akkor a párjuk egész életébe velük lesz?Lehet elítéltek de nem tudom felfogni h h lehetnek ilyenek.. Én csak akkor szeretnék szülni ha a kapcsolatom szilárd lábon áll,van pénzünk és saját lakásunk...hiszen azt a gyereket magamnak szülöm és nem más bosszantására,vagy mert épp "divat lett"..vélemény?
2013. márc. 6. 12:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

az egyik ismerősöm csinálta ezt. gondolkodás nélkül felcsináltatta magát egy hapsival (csak barát volt), mert gyreket akart. hozzáteszem, 21 éves, munkája nincs, háza nincs, hol itt, hol ott lakik, mert a családja nem támogatja...egy kutyát nem tudott felnevelni, mert mindig lepasszolta az öreganyjának! kérdem én, mit fog csinálni egy gyerekkel? gondolom most az "apa" nyakán lóg (esetleg annak a szüleinél), akit jól sarokba szorított. mikor terhes volt, megkérdeztem ezeket tőle is, ezt válaszolta: mikor szüljek, ha nem most?

ész megáll! úgy csinál, mintha 40 éves vénlány volna!

2013. márc. 6. 12:55
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
A véleményem az, hogy az ilyen felelőtlen embereket bizony börtönbe csuknám...Úgy játszanak emberi életekkel, hogy abba belegondolni is rossz, aztán amellett, hogy széthullanak a családok, a gyerekek (is) ezerféleképpen megsínylik az ilyen hátteret. A fiatalkorú bűnözés nagy része megelőzhető lenne felelősségteljes családalapítással, normális, értelmes szülői neveléssel. Sajnos ezen a téren is hatalmas gondok vannak manapság :(
2013. márc. 6. 12:59
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

"manapság miért nem csak az szül, aki teljesen biztos benne, hogy nem fogja elhagyni a párja, és abban is biztos, hogy ha van is lakása, az nem fog soha leégni vagy nem robbantják fel, tehát mindig lesz fedél a feje felett."

Ha ezt bárki is betartaná, akkor SENKINEK nem lenne SOHA gyereke.

Ugyanis abban senki nem lehet biztos, hogy nem hagyja el a párja (mert mégha a kapcsolatból ez is adódna, azért elöfordul, hogy meghal valaki balesetben vagy betegségben), illetve még ha van lakásod, azt is bármikor elvehetik, arra meg biztositék, hogy leégni, felrobbanni nem fog, nem létezhet!

2013. márc. 6. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

13:11:

De azért lehetne bizonyos dolgokat..

pl nem gyesre szülni...és akkor nicns gond,ha apuka lelép,mert gyed+csp+gyerektartás már elég megélni...gyessel meg kitörölheti a hátsóját

2013. márc. 6. 13:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs.
2013. márc. 6. 14:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sok válaszoló másról beszél,mint a kérdező.Azt én sem tudom megérteni,ha valaki divatból szül,vagy csakhogy megtartsa a pasit,vagy bosszantson valakit,vagy csak leelőzze az osztálytársát,vagy mert közeledik a 30hoz,meg azt sem amikor 13-16 évesek szexelnek,nagy részük mehet abortuszra meg babázhat utána stb. Ilyenkor azt gondolom nem sok ésszel lettek megáldva szegények,és nem jó nevelést kaptak.Azt viszont nem értem amikor ítélkeznek,hogy mennyi ideje vannak együtt,meg hogy mennyit dolgoztak,nem úgy működik az élet,hogy amit eltervezünk az úgyis lesz,sosem terveztem,hogy 24-25 éves korom előtt babázni fogok,védekeztem is becsülettel,szexuális életet is 19 évesen kezdtem el élni,mégis teherbe estem 1 éves kapcsolatban 20 évesen 2.os főiskolásként.Most vetettem volna el,mert csak 1 éves kapcsolat? vagy mert főiskolás a voltam? vagy mert Gyedre nem voltam jogosult mivel a diákmunka nem számít hiába dolgoztam 15 éves koromtól? Ez úgy gondolom teljesen más helyzet,mint amiről a kérdező ír,nem is értem sok válaszoló miért keveri bele.
2013. márc. 6. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:
ma 13:14-es: a 13:11-es vagyok. Abban tökéletesen egyetértek veled, hogy ne semmire szüljön valaki, de az a válasz, amiböl idéztem, ÌGY hülyeség.
2013. márc. 6. 18:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Amiből idéztél egy gúnyos megjegyzés volt részemről, épp arra utaltam vele én is, hogy akkor senkinek sem kéne szülni. Szerintem az állatok sem gondolkoznak szaporodás előtt, ez egy természetes folyamat és semmi köze az észhez. Gondoljátok, hogy a giliszta megteremti magának előtte az egzisztenciát, és utána szaporodik? Attól, hogy emberek vagyunk, nem sok minden választ el minket a többi élőlénytől, nem kell még a szaporodást is meggondolni, mert akkor kihalnánk véleményem szerint. Lehet, hogy most éppen minden adott a szüléshez, de könyörgöm, a kiváló férj is bármikor meghalhat, a házra meg ráeshet egy meteorit, vagy a gyerek születhet jó körülményekbe de olyan betegséggel, hogy belerokkan a család. Ezt nem lehet előre számolgatni.
2013. márc. 7. 07:40
 19/21 anonim ***** válasza:

a giliszta meg a gyerek egy kicsit hülye hasonlat :D

a gilisztának mi kell az élelelem, levegő, "lakhely" kívül?

és a gyerekenek? pelenka, étel, kiságy, ruhácska, játékok, (ne adj isten gyógyszerek), babakocsi, kis cipő, stb...

2013. márc. 7. 10:48
 20/21 anonim ***** válasza:
5 hete (!!!) ismertük egymást a párommal, amikor terhes lettem, azóta 6 év telt el és a 6. babánkat várjuk. Semmit sem számít a kapcsolat hossza, ha biztosan tudja az ember, hogy megtalálta a másik felét. ha még 2 év után sem tudja eldönteni, akkor annak a kapcsolatnak semmi értelme.
2013. márc. 7. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!