Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pesti anyukák! Ilyen jó...

Pesti anyukák! Ilyen jó időben hova lehet a gyerkőcökkel kimenni?

Figyelt kérdés
Mi most költöztünk ide és nem ismertük még ki magunkat! Segítenétek ti hova jártok? Persze a játszótér az oké,de egyéb ötletekre lennék kíváncsi!? Köszönöm
2013. márc. 4. 16:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Melyik kerület?
2013. márc. 4. 16:21
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát 23.

De a messzebb lévő helyek is érdekelnek hova lehet,érdemes majd elmenni!

2013. márc. 4. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Sokan a Városligetbe, Margitszigetre, Római partra járnak jó időben.
2013. márc. 4. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:

...attól függ, melyik van közel.

ingyenesek: Városliget, Orczy-kert, Margitsziget

fizetős: Állatkert, Füvészkert

2013. márc. 4. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos a 23. kerület nekem teljesen ismeretlen.
2013. márc. 4. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Attól is függ merre laksz :) Pest elég nagy :)

Mondanám a Városligetet, akár a Margitszigetet ott még kisállatkert is van, de nem tudom merre laktok és azért lehet nem utaznál egy órát, hogy sétáljatok a városligetben.

2013. márc. 4. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is csak azokat tudom mondani amitt a többiek illetve gellért hegyi séta,is jó program.
2013. márc. 4. 16:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak a tippekre vagyok kíváncsi persze mindet megnézem a nete merre van mivel tudunk menni! Nagyon köszi! Az állatkertre már én is gondoltam! Oda tuti megyünk!:) Az még nekem is tetszeni fog!:) Ja és nem tudom ki kérdezte de már írtam,hogy 23. kerület!
2013. márc. 4. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy melyik részén laktok a kerületnek, esetleg ha Pestimre is közel van, akkor oda is el lehet menni csavarogni, ott is van nagyobb játszótér.

Orczy kertet is szépen felújították.

Nem tudom mekkorák a gyerekek, de szép a Budai vár is.

Ha esetleg van autótok akkor egy hétvégi délutáni program lehet akár Szentendre is (bár az kicsit messzebb van, de nagyon hangulatos és szép hely)

A Kopaszi gátra is érdemes kilátogatni, mondjuk egy hátránya szokott lenni, hogy néha nagyon sokan vannak.

(most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még írok ha beugrik valami :)

2013. márc. 4. 16:57
 10/12 frászkarikaborsó ***** válasza:

Normafa :) mondjuk nektek messze van sajnos...

a 23-ban van valami botanikus kert, én azt tutira megnézném, ha megoldható. Ott van mellette a 20-ban az Újtelepi parkerdő, azt is.

Nézegesd a térképet az utcakereso.hu -n a környéketeken és keresd a zöld foltokat :)

2013. márc. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!