Pesti anyukák! Ilyen jó időben hova lehet a gyerkőcökkel kimenni?
Hát 23.
De a messzebb lévő helyek is érdekelnek hova lehet,érdemes majd elmenni!
...attól függ, melyik van közel.
ingyenesek: Városliget, Orczy-kert, Margitsziget
fizetős: Állatkert, Füvészkert
Attól is függ merre laksz :) Pest elég nagy :)
Mondanám a Városligetet, akár a Margitszigetet ott még kisállatkert is van, de nem tudom merre laktok és azért lehet nem utaznál egy órát, hogy sétáljatok a városligetben.
Nem tudom, hogy melyik részén laktok a kerületnek, esetleg ha Pestimre is közel van, akkor oda is el lehet menni csavarogni, ott is van nagyobb játszótér.
Orczy kertet is szépen felújították.
Nem tudom mekkorák a gyerekek, de szép a Budai vár is.
Ha esetleg van autótok akkor egy hétvégi délutáni program lehet akár Szentendre is (bár az kicsit messzebb van, de nagyon hangulatos és szép hely)
A Kopaszi gátra is érdemes kilátogatni, mondjuk egy hátránya szokott lenni, hogy néha nagyon sokan vannak.
(most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még írok ha beugrik valami :)
Normafa :) mondjuk nektek messze van sajnos...
a 23-ban van valami botanikus kert, én azt tutira megnézném, ha megoldható. Ott van mellette a 20-ban az Újtelepi parkerdő, azt is.
Nézegesd a térképet az utcakereso.hu -n a környéketeken és keresd a zöld foltokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!