Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Holnap már a számlán lesz a...

Holnap már a számlán lesz a családi?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 08:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Jól fizető munkahelyek kellenek....na meg protekció, hogy bekerülj oda!!!

Max gyedet kapok, de nekem is jól jön a családi, és van olyan hónap amikor már nagyon várom. Ja és örülnék, ha minden hónapban félre tudnék tenni 15.000ft-ot!

2013. márc. 3. 11:06
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
ez az oldal szerint csak 5én lesz rajta holnap még csak 4e lesz. [link]
2013. márc. 3. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy azért nincs vkinek megtakarítása, mert elkaszinózza a pénzt. Nem szánalmas az ilyen helyzet, hanem kétségbeejtő, és sajnálatos, elkeserítő. Ha tapasztaltad volna, tudnád.

Remélem én is, hogy holnap a számlán lesz.

2013. márc. 3. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
kedves 14 ha nem tudsz jó linkett adni akor semmilyett se adj mert a mák honlapján fent van a jó idöpont.
2013. márc. 3. 18:00
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is szánalmas a sok ilyen kérdés.

És nem azért, mert mi milliomosok vagyunk, nekünk is jól jön a családi, de miért kell erről minden hónap elején 15 db kérdést indítani? Olvassatok már vissza, ezerszer ki lett tárgyalva a dolog.

Másrészt meg ez egyszerűen nem igaz, hogy mindenkinek ennyire fontos, hogy pénteken vagy hétfőn kapja meg a családit. Pl itt a gyik-n is már volt olyan anyuka, aki képes volt leírni, hogy azért bosszankodik, hogy nem kedden, hanem szerdán kap családit, mert keddre van időpontja a szépségszalonba... azért ez gáz...

2013. márc. 4. 04:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kötelező rákattintani ám a kérdésre.

Nem kötelező hosszú sorokat válaszolni, ráadásul nem is a kérdésre. Még a végén erre pazarlod az idődet.

2013. márc. 4. 07:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Ma megérkezett ..senkinek nem egyforma az anyagi helyzete .
2013. márc. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!