Tapasztalatok? Április közepén igényeltük meg a családi pótlékot és az egyszeri anyasági támogatást, az utóbbi egy héten belül rajta volt a számlán.
Figyelt kérdés
A családi pótlékra vajon mikor számíthatunk?? Annak ilyen hosszú az átfutása? Ha eddig nem jött, akkor ebben a hónapban már nem is fog? Nektek mi a tapasztalatotok?2012. máj. 11. 08:48
1/5 anonim válasza:
Jövő hónapban számíthatsz rá és visszamenőleg megkapod.
2/5 anonim válasza:
Április 20.-a körül adtuk fel mi is. Az anyasági megjött egy héten belül . A családi május 10.-én volt a számlán. 3.-án bírálták el.Békés megye...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Csongrád megyében élünk, lehet, hogy itt tovább tart? Mit bírálnak el rajta? Nem jár alanyi jogon?
2012. máj. 11. 09:53
4/5 anonim válasza:
Szia!Március 15-én szültem,a papírokat április első hetében tudtuk intézni,az anyasági 2 héten belül érkezett,de családit és gyest nem kaptam egész áprilisban,csak május első hetében kaptam meg visszamenőleg,rá egy hétre pedig rendesen,az aktuálisat küldték.szóval nekünk jó 3 hét volt az átfutása.Boldog babázást kívánok!!!Üdv:Tamy
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jókívánságokat is, akkor még nem aggódom, hogy gond van, várunk türelemmel! Te akkor 8 nappal korábban szültél, mint én! (utolsó) :) Neked is jó babázást, jó egészséget és sok örömöt kívánok! Szép napot mindenkinek!
2012. máj. 12. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!