Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Holnap már a számlán lesz a...

Holnap már a számlán lesz a családi?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 08:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Én remélem bár nekem sose akkor jőn meg amikor itt írják hogy jőn/jőt :/ Én is szoktam kérdezni amugy és nem tartom szánalmasnak.
2013. márc. 3. 08:18
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Mindig a hónap első munkanapkán utalják, ergo most 1-jén. Banktól függ, hogy neked mikor lesz rajta. CIB-nél állítólag szombaton rajta van, ha pénteken utalta a MÁK, nekem OTP-n csak hétfőn, de biztosan van bank, ahol csak kedden kerül a számlára. Akinek postán jön, az meg még később kapja meg. Én inkább úgy számolok, hogy kedden biztosan rajta lesz, addig kell "betárazni" előre előtte lévő hónapban.
2013. márc. 3. 08:26
 3/17 anonim ***** válasza:
47%
Igen holnap.
2013. márc. 3. 08:32
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Miért lenne szánalmas? Mikor én pénteken a megtakarított pénzt az az 15.000ft költöttem gyógyszerre mert a gyerekem 40 fokos lázzal feküdt!! Amm. K&H vagyok!
2013. márc. 3. 08:33
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Aki ennyire szánalmasnak tartja, hogy valaki várni meri a családit, az nyugodtan átutalhatja a számlámra az övét is, ha ilyen jól meg van nélküle! Bár akkor minek igényelte meg? Azé jól jön, mi?
2013. márc. 3. 09:01
 6/17 anonim ***** válasza:
39%
Jól megy egyeseknek, én azért el lennék veszve nélküle :/
2013. márc. 3. 09:34
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Neked talán nem az, de másnak igen. Ez van, nem születhet mindenki jómódúnak. Nem mindenkinek alakul úgy az élete, hogy tovább tud tanulni, és jól fizető állást szerez. Erről az ember nem tehet. Ezért lenézed a másikat?
2013. márc. 3. 09:37
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
Miért lenne szánalmas?Jól fizető munkahelyek kellenek és akkor már nem lesz fontos a családi!
2013. márc. 3. 10:41
 9/17 A kérdező kommentje:
lehet, h te nagyon jól élsz de én nem! Mindig meggondolom, h mire költök! De a gyerekeimnek mindene meg van! A nagyon lányom tartósan beteg. Ez a spórolt pénz nem a családiból volt ha nem az orfilame-ből! örülök neki, h még ez is van nekem. magándokihoz kellet vinnem mert itt a körzeti doki nem, jó!! és az a pénz erre most nagyon jól jött!!!
2013. márc. 3. 11:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Többször félre lett diagnosztizálva
2013. márc. 3. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!