Van ma gyes családi a számlán (kh bank)?
Figyelt kérdés
Légyszíves írjon aki tudja hogy van-e ma gyes,családi a számlán,fontos lenne tudnom.Nem találom sehol az utalások időpontját csak a 2010-es van mindenhol...:(2011. márc. 1. 08:31
1/8 anonim válasza:
elsején biztos nincs még szerintem 2-3. körül lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Csak azért kérdeztem mert volt már ugy hogy 1-je kedd és küldték a számlára!csak azt nem tudom hogy az 1.je kedd----mi okból nem küldik ezen a napon?mert hétfőn nem utalnak/1-jén,de kedden mi okból nem?
2011. márc. 1. 08:47
4/8 anonim válasza:
Pl. a Kecskeméti MÁkkal beszéltem tegnap telefonon. Ezen a héten nem is utalnak mert költözik az iroda.
Csak azt nem értem, hogy miért nem tudnak hó közepén költözködni, miért kell az utalás idején?
5/8 A kérdező kommentje:
együttérzek veled..így ti jártok rosszul mert nem lesz időben pénz,talán nem gondoltak ebbe bele hogy hány anyukával kicsesznek...vagy nem is érdekli őket!?én is kivagyok..tartalékaim kifogytak..igazán örültem volna ha ma rajta lett volna a számlámon!ilyenkor mond a gyereknek:-majd talán holnap kapsz reggelit,ebédet vacsorát stb...mert ma nem jött pénz!
2011. márc. 1. 09:14
6/8 anonim válasza:
Minden hónap első munkanapján vagyis ma van elseje ma utalnak és holnap már a számládon lesz a pénz:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2011. márc. 1. 09:21
8/8 anonim válasza:
KHB-s vagyok és minden hónapban 2-án van rajta a családi pótlék, kivéve ha hétvégére esik. Nekem gyedem van, az pedig a hónap 4. munkanapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!