1/5 anonim válasza:
mekkora babának?
nekünk is PC van (bár nem ez a modell), és nagyon strapabíró! :)
2/5 anonim válasza:
Hosszú távon nagyon kényelmetlen tolni, a kéztartás miatt, a csápos tolókar miatt.
3/5 A kérdező kommentje:
7 hónapos múlt
2013. márc. 1. 11:44
4/5 anonim válasza:
A szomszédban ilyen van. Nagyon alacsony és a nem túl magas kisgyerek simán kilóg belőle.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én egyszer toltam kb néhány percet. Valami szörnyű volt. Alig vártam, hogy visszaadhassam. Arra ment, amerre ő akart. Kifejezetten jó aszfaltos úton voltunk. A kezemnek se volt kényelmes, pedig alacsony vagyok. Tényleg relatíve alacsonyon van benne a baba. Míg a mi fiunkat rendesen az asztalhoz tudtam tenni a babakocsival, addig az ismerős a lányát ezzel nem.
Előnye, hogy kicsire összecsukható, és gyak. vízszintesig döntehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!