Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vegyek-e a 6 éves lányomnak...

Vegyek-e a 6 éves lányomnak gyermekszámitógépet?

Figyelt kérdés
Az óvodában több csoporttársának van,ő is nagyon vágyik rá.Jövőre megy iskolába,nem tudom segitené-e az iskolára készülésben.
2009. szept. 11. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
És miért gyermekszámítógép?
2009. szept. 11. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:

érdekes feladatok lehetnek rajta, de szerintem nem kell erre költened..pár év múlva már nem fogja tudni használni.inkább vegyél/tölts le gyerekeknek való szoftvereket a gépre, az olcsóbb, és nagyon nagy a választék. (mivel csak 17 vagyok, így az én kisgyerekkoromban is volt már számítógép..volt egy manó élővilág nevű játék rajta, és nagyon sokat tanultam belőle.)

[link] itt a linkje.ennek a manó sorozatnak rengeteg darabja van, szerintem nagyon jók. [link]

2009. szept. 11. 13:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért gyerekszámitógép ,mert a csoporttársainak az van.Szeretne ő is betűket stb. tanulni.Nem tudom vannak-e hasonló oldalak,ahol olyan feladatok vannak,mint ezeken a laptopokon.
2009. szept. 11. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Amiket én láttam,azokon picurka képernyő van,és horror áron néhány feladatot tudnak.

Rengeteg hasznos program van már egész kicsiknek is,és így legalább a normál billentyűzetet tanulja meg kezelni és az egeret,és nem utolsó sorban normálisan látja a képernyőt.A csoporttársak divatját ráér még követni,én egy ilyen drága vackot biztosan nem vennék csak azért,mert az oviban másnak is van.

Regisztrálj be néhány warez és torrent oldalra,és máris hozzájuthatsz annyi gyerekeknek való programhoz,h végigtanulmányozni se lesz időd.

2009. szept. 11. 15:59
 5/5 A kérdező kommentje:
öszönöm szépen!
2009. szept. 11. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!