Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzem azt egyre jobban,...

Miért érzem azt egyre jobban, hogy el kellett volna vetetnem? Már 6 éves.

Figyelt kérdés
Hiába a gyerekem, nem tudom szeretni:( Nagyon fiatalon szültem, akkor nem volt szivem elvetetni, az apja meg nem engedte örökbeadni. De így visszagondolva el kellett volna vetetnem. Már 12 hetes terhes voltam, amikor kiderült, hogy babát várok. 18 év alatt 18 hetes korig lehet őket elvetetni. De akkor már olyan nagy volt, hogy képtelen voltam rá. A másik gyereket nagyon szeretem, vele minden rendben. Miért érzek így? Akárhogy próbálkozok, nem bírom szeretni.
2013. febr. 27. 16:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor folytasd továbbra is,és imitálj valami szeretet félét is...magyarul erőltesd meg magad.
2013. febr. 27. 17:00
 12/26 anonim ***** válasza:
61%

Attól, hogy nem vered, nem kiabálsz vele, még nem feltétlen neveled "tisztességesen". Sőőőőt

Kérlek a saját és a lányod (sőt mindkét lányod) érdekében keress fel egy szakembert, mert az érzéseid nem normálisak.

Igen elvett tőled valamit a lányod, de erről nem ő tehet, hanem ti okoztátok magatoknak a szituációt. Ezt nem vagy képes feldolgozni, pedig ere van szükség. Kérj segítséget, mert nem csak neked rossz ez, hanem a lányaidnak is

2013. febr. 27. 17:08
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem vett el tőlem semmit, soha nem vágytam bulizásra.
2013. febr. 27. 17:09
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
szomorú, sajnálom szegény kislányt
2013. febr. 27. 17:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért nem szereted, mert úgy érzed, hogy elvette a fiatalságodat? És sok mindent fel kellett adnod miatta? Én megértelek, nem lehet könnyű neked ez a helyzet, de szerintem is fel kellene keresned egy szakembert, mert ez így nem normális.
2013. febr. 27. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Jajj most látom mit írtál, utolsó vagyok. Hát akkor nem tudom miért lehet, de szerintem csak szakember tud segíteni.
2013. febr. 27. 17:25
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem! Semmi gond nincs ilyen téren. Tényleg akkor sem jártam el bulizni, most sem járok és nem is vágyom rá.
2013. febr. 27. 17:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok

az okot nem tudom, de fenntartom a véleményem, hogy segítségre lenne szükséged...

2013. febr. 27. 17:29
 19/26 A kérdező kommentje:
Tudom. De úgy érzem nem tudnám elmondani senkinek. Így arc meg minden nélkül elmondom itt, de máshol nem merném.
2013. febr. 27. 17:31
 20/26 anonim ***** válasza:

húúú

próbáld meg megfogalmazni miért érzel így

vagy mi a különbség a 2 gyerek között, amiért az egyiket szereted, a másikat meg nem

és úgy érzed soha nem szeretted? amikor kisebb volt akkor sem?

apjának mondtad már ezt?

és hogyan viselkedsz vele? érezteted? vagy máshogy viselkedsz a kettővel?

és kit szeretsz a világon a legjobban? ki áll hozzád a legközelebb?

2013. febr. 27. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!