Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzem azt egyre jobban,...

Miért érzem azt egyre jobban, hogy el kellett volna vetetnem? Már 6 éves.

Figyelt kérdés
Hiába a gyerekem, nem tudom szeretni:( Nagyon fiatalon szültem, akkor nem volt szivem elvetetni, az apja meg nem engedte örökbeadni. De így visszagondolva el kellett volna vetetnem. Már 12 hetes terhes voltam, amikor kiderült, hogy babát várok. 18 év alatt 18 hetes korig lehet őket elvetetni. De akkor már olyan nagy volt, hogy képtelen voltam rá. A másik gyereket nagyon szeretem, vele minden rendben. Miért érzek így? Akárhogy próbálkozok, nem bírom szeretni.
2013. febr. 27. 16:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig erőltesd meg magad. Szegénykém, van barátnőm akinek az anyja is Igy gondolkodik, mint te, többször a fejéhez vágta, hogy tönkretette a fiatalságát.
2013. febr. 27. 16:37
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szeretted? Ezt nehezen tudom elképzelni. De ugye nem érezteted legalább vele? Az apjával mi a helyzet? Együtt vagytok? A másik gyerek tőle van? Lehet, hogy nem ártana szakemberhez fordulnod, mert ez így nagyon nem jó se neked se neki.
2013. febr. 27. 16:39
 3/26 anonim ***** válasza:
33%
Konkrétan mi a bajod vele? Arról semmit nem írsz.
2013. febr. 27. 16:41
 4/26 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk, a másik gyerek is tőle van. Nem tudom megfogalmazni, miért nem szeretem.
2013. febr. 27. 16:42
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt itt nem fogjuk tudni megoldani neked, szerintem egy jó pszichológus kellene aki feloldaná benned ezt az egész témakört, vagy kibeszélnéd .
2013. febr. 27. 16:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
A másik gyerek mennyi idős? Egyneműek? Az apa hogyan viszonyul hozzá? Neki már beszéltél erről?
2013. febr. 27. 16:46
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem tud róla senki. A másik is lány. 2 éves.
2013. febr. 27. 16:47
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értelek. Ha valakit nem szeretünk, annak valami oka csak van. pl. sokat rendetlenkedik, butuskának tartod, szemtelen, nem elég bújos, vagy éppen nagyon is az, stb.

Ha belátod, hogy ez gond és változtatni szeretnél, menj pszichológushoz.

Egyébként egész biztos vagyok benne, ha valami baja történne a lányodnak, te lennél az, aki legjobban aggódna érte.... Szerintem...

2013. febr. 27. 16:53
 9/26 anonim ***** válasza:
39%

Ebből is látszik,hová vezet ez a "minden nőnek kötelező szülni,ez a dolga" felfogás.

Nem való neked gyerek egyszerűen ,ennyi az oka se több se kevesebb.

Egy 14-16 (vagy fiatalabb,bele se merek gondolni hány éves voltál mikor szülted) meg végképp nem.

Eső után köpönyeg mostmár ilyeneken gondolkozni ,de minek szültél mégegyet ha az elsővel kapcsolatban iylen érzéseid voltak/vannak?

Annyit tehetsz,hogy nem teszel különbséget köztük,és még véletlenül sem okolod a gyereked (legalábbis hangosan ) ,azért,mert neked nem volt gyerek/tinédzserkorod. Megerőlteted magad és kivered a fejedből a hülyeségeket,aztán tisztességesen felneveled . Aztán mégjobban megerőlteted magad és szeretettel bánsz vele,vagy legalább imitálod .

Bocs,de nevetséges,hogy téged kellene sajnálni . próbálkozz erősebben ,akkor is ha nincs ínyedre,ennyi .

Nagyon szomorú az ilyen. Már a gyerek szemszögéből.

2013. febr. 27. 16:53
 10/26 A kérdező kommentje:
17 évesen szültem és tisztességesen nevelem. Soha nem ütöm meg és nem kiabálok vele stb.
2013. febr. 27. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!