Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apák szerepe? (mi a véleményet...

Apák szerepe? (mi a véleményetekerről a cikkről? )

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 26. 09:39
1 2
 11/12 TKI Ibolya ***** válasza:

Én 3 gyerekes főállású anyukaként vagyok itthon.Szerintem nem szabad,hogy a női és férfi szerepek túlságosan összemosódjanak.Az én férjem is segít a fürdetésben,vacsi után az elpakolásban a gyerekek is segítenek például a terítésben és a rend rakásban ,de a többi (főzés,vasalás,mosás) az én dolgom.Én ezt így szeretem és a mi családunkban ez így van rendjén.Én szeretem a családom kényeztetni és mindent megteszek,hogy a férjem napi 10 óra munka után amikor haza ér és persze a gyerekek a hosszú suli nap után nyugodt meghitt otthonba lépjenek.

De nálam ez akkor is így volt amikor két gyerek mellett dolgoztam!

Szerintem ez is attól függ,hogy egy családnak mi a jó!

Lehet,hogy régi módi vagyok de soha nem akartam,hogy a férjem tegye tisztába a gyereket vagy,hogy ő keljen fel éjjel hozzá.Azt meg végkép nem szerettem volna ha bent van a szülésnél.Higgyétek el ettől ő még ugyan úgy ragaszkodik a gyerekeihez és a gyerekek is hozzá!

Igazán jó apa akire bármikor lehet számítani!Játszik,bringázik,beszélget a gyerekekkel.

2013. febr. 28. 21:42
 12/12 TKI Ibolya ***** válasza:
Még csak annyit,hogy a legkisebb itthon van velem,így nap közben sem unatkozom.De én ezt nagyon élvezem!
2013. febr. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!