Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok előfordul, hogy nem...

Nálatok előfordul, hogy nem keltek fel reggel, mikor a gyerek oviba megy?

Figyelt kérdés

Három fiunk van, a kicsi 5 hónapos. Rossz alvó, hasfájós, éjjelente nem sokat alszok tőle. Szinte átköltöztem hozzá, hogy legalább a férjem tudjon aludni. Reggel előfordul, hogy nem bírok felkelni (ha muszáj lenne persze bírnék:)) így a férjem készíti a két nagyot az oviba. Hetente egyszer. Nincs bejárós munkahelye, nem kell rohanni. A fiúkért jön az ovibusz, így csak felöltöztetni és enni adni kell nekik (persze néha komoly feladat megküzdeni velük) Ha elmentek akkor pedig megy a dolgára.

Erről beszéltünk egy ismerősömmel, és szinte az lett, hogy sz.r anya vagyok, hogy nem mindig kelek fel.

2013. febr. 25. 12:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

a kicsim nekem is 5 hós,kb 3hete alussza át az éjszakát,azóta alszom én is a férjemmel. addig a baba volt az első,ráadásul itt nincs ovibusz,férjem rendezte őket reggel,el is vitte,aztán ment dolgozni.annyi h én este mindenkinek összekészitettem a ruháját

nem vagy rossza anya,aki ilyet mond nem komplett! nem szakadhatsz 4 felé,neked is kell pihenni,most szültél fáradt vagy stb. megérdemled,ők meg kibirják

2013. febr. 25. 16:19
 22/25 anonim ***** válasza:
ja igen,reggel most is ő viszi őket meló előtt
2013. febr. 25. 16:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Mikor a férjem délutános akkor ő intézi a gyerekeket reggel.csak puszit adn jönnek be .ha reggeles (mint ezen a héten is) nehéz felkellni igy van hogy nem mennek oviba suliba.amugy apos szokott értük jönni és elviszi őket. 8 hónapos a kislányom.
2013. febr. 25. 16:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Nálunk is a férjem kelti a gyereket, ő is viszi oviba kocsival, van, h felkelek, de van amikor engem is húz az ágy, olyankor a fiam bejön, ad egy édes, nyálas puszit, és indulnak.

a ruha nálunk is kikészítve, néha ez is kevés, ma is itthon maradt a meleg, kinti nadrág :)

A férjem egyébként meg ügyes, amúgy hétköznap is sokat vannak együtt, örülök, h ilyen férjem van :)

2013. febr. 25. 17:16
 25/25 TKI Ibolya ***** válasza:

Én azért csak fel kelnék egy puszi erejéig,hiszen utána meg egész nap pihenhetsz a picivel. Nálunk a nagyok el sem mennének enélkül otthonról.A férjem viszi őket most már suliba de nálunk a reggeli szeánsz nem lehet meg anya nélkül.Meleg kakaó,kis dumálás,puszi, szép napot kívánás stb.

De ha a férjedet nem zavarja ez a szokásotok akkor ne foglalkozz mások véleményével.

2013. febr. 25. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!