Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok előfordul, hogy nem...

Nálatok előfordul, hogy nem keltek fel reggel, mikor a gyerek oviba megy?

Figyelt kérdés

Három fiunk van, a kicsi 5 hónapos. Rossz alvó, hasfájós, éjjelente nem sokat alszok tőle. Szinte átköltöztem hozzá, hogy legalább a férjem tudjon aludni. Reggel előfordul, hogy nem bírok felkelni (ha muszáj lenne persze bírnék:)) így a férjem készíti a két nagyot az oviba. Hetente egyszer. Nincs bejárós munkahelye, nem kell rohanni. A fiúkért jön az ovibusz, így csak felöltöztetni és enni adni kell nekik (persze néha komoly feladat megküzdeni velük) Ha elmentek akkor pedig megy a dolgára.

Erről beszéltünk egy ismerősömmel, és szinte az lett, hogy sz.r anya vagyok, hogy nem mindig kelek fel.

2013. febr. 25. 12:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

9: És minek, ha apuka tökéletesen ellátja a feladatokat?

Végre nem egy töketlen, nyámnyila férfiről olvasunk.

Ő legalább megoldja a gyerekkel kapcsolatos problémákat egyedül, figyel arra, hogy a házastársa se legyen mosott k..ki. Tök fölösleges, hogy anyuka ott mártírkodjon, csak hogy meglegyen a látszat az ismerősöknek.

2013. febr. 25. 13:28
 12/25 anonim ***** válasza:

13:02 vagyok

A férjnek is jobb egy kipihentebb feleség...

megéri neki bőven ha reggel elkésziti ő a gyereket...egyrészt addig is a gyerekkel van,másrészt kipihent feleség=kedves feleség=szexre kapható feleség :)

2013. febr. 25. 13:33
 13/25 anonim ***** válasza:
25%
Úgy látom, egyedül maradtam a véleményemmel. Ez őszintén meglep. Na mindegy, én azért továbbra is állítom, hogy legalább egy köszönés erejéig felkelnék. (Úgy értelmezem, hogy a kérdező fent van, csak nem kel fel. Tehát nem ébresztőórát kéne beállítania.) Újra pontozzatok le nyugodtan. Második voltam.
2013. febr. 25. 13:45
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

13

Az esetek nagy részében a kicsinél ér a reggel mostanában, a hálóban szól az ébresztő, mert a férjem így is, úgy is ébred. Hallom a mozgást, ha őt néha nem is, de ha a gyerekek elkezdenek járni a mosdóba. Általában felkelek, de van hogy "visszahúz" az ágy. Ilyenkor vissza is alszok rögtön, onnantól ágyúval sem lehet felkelteni.

2013. febr. 25. 14:05
 15/25 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a gyerekeknek, még ha ovisok is, semmi bajuk nem lesz, ha egy-egy reggel anyu nem köszön el tőlük. Hiszen ha hajnalban dolgozni menne sem ébresztené fel őket, hogy elköszönjön, és ugyanúgy apa indítaná el őket. Én azt mondom anya csak nyugodtan pihenjen, ha megteheti. Fölösleges mártíromság félálomban kikódorogni egy pusziért. Délután megkapják az adagjukat egy kipihent mosolygós anyucitól. Na és nem csak ők, hanem apuci is. ;)
2013. febr. 25. 14:24
 16/25 anonim ***** válasza:

> Tök fölösleges, hogy anyuka ott mártírkodjon, csak hogy meglegyen a látszat az ismerősöknek.

Hogy ez mennyire igaz! Főleg, nálunk faluhelyen, nagyon sokan a látszatra adnak! :) Elcsigázott tekintettel, karikás szemekkel rohan boltról boltra, panaszkodik, de persze van ideje félórákat beszélgetni mindenhol.

Nekem egy megkötésem van: anyuka este készítse ki a ruhát, hogy mit adjak a gyerekre, mert a ruhák keresésétől agyvérzést tudok kapni.

2013. febr. 25. 14:25
 17/25 A kérdező kommentje:

16

A ruha kikészítés az esti program része mindig. Reggel mindketten agybajt kapnánk, hogy ezt sem veszem fel, azt sem.. Még néha így is másikat akarnak reggel. Nem is tudom mi lenne, ha lányok lennének :)

2013. febr. 25. 14:29
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Én is felkelnék.
2013. febr. 25. 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:

Nagy átlagban azok nők szoktak azon kiakadni, hogy apuka is részt vállal a gyerkőcök gondozásában, akik el sem tudják képzelni, hogy az apa is jó szülő, nem mellesleg UGYANOLYAN jogú és kötelezettségű szülője a gyereknek, mint az anyuka és igenis meg tudja oldani a dolgot.

Ezek a nők használják tényleg csak nemzésre a férfiakat, és ők szokták párjaikat totál kirekeszteni a gyereknevelésből, aztán csodálkozva nézik, hogy apuka nem tudja magát beleélni a családosdiba...

Megérteném, hogy furcsán jönne ki, ha a szomszédnénire bíznád a reggeli feladatokat, hogy Te délig tudj aludni, de itt láthatóan nem erről van szó, más részt ha úgy lenne és szomszédnéni csinálná örömmel, akkor sem lehetne hozzá senkinek semmi köze.

Szerintem meg jól csinálod, így a kicsiknek sem csak egy fotó az apuka, aki a pénzt adja haza, és Te is tudsz normális életet élni anyukaként is.

2013. febr. 25. 15:23
 20/25 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz senki véleményével. Nektek jó így, ez a lényeg. Rám is néztek már furcsán, pedig nálunk is csak annyi történik, hogy a férjem nem kirakat férj/apa. Hetente egyszer eljárok edzésre, néha találkozok a barátnőimmel, a szomszéd nénike mindig sasol, egyszer mondta a férjemnek, hogy milyen arany ember, kár hogy nem becsülöm meg, és mindig csavargok :) Mert az természetes a nénikének is, hogy a férjem elmegy focizni és sörözni egy héten egyszer, de nekem otthon kellene ülnöm állandóan.

A kérdéshez hozzászólva, még nem volt ilyen nálunk, csak ha beteg voltam, mert a férjem 7kor már indul, az ovi itt van a közelben, fél 9kor indulunk a gyerekekkel ráérnek fél 8kor kelni.

2013. febr. 25. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!