Nálatok előfordul, hogy nem keltek fel reggel, mikor a gyerek oviba megy?
Három fiunk van, a kicsi 5 hónapos. Rossz alvó, hasfájós, éjjelente nem sokat alszok tőle. Szinte átköltöztem hozzá, hogy legalább a férjem tudjon aludni. Reggel előfordul, hogy nem bírok felkelni (ha muszáj lenne persze bírnék:)) így a férjem készíti a két nagyot az oviba. Hetente egyszer. Nincs bejárós munkahelye, nem kell rohanni. A fiúkért jön az ovibusz, így csak felöltöztetni és enni adni kell nekik (persze néha komoly feladat megküzdeni velük) Ha elmentek akkor pedig megy a dolgára.
Erről beszéltünk egy ismerősömmel, és szinte az lett, hogy sz.r anya vagyok, hogy nem mindig kelek fel.
Én egy köszönés erejéig biztos felkelnék. Pláne, hogy utána ott az "egész" napod a nagyok nélkül, azaz simán vissza is fekhetsz.
Az én legkisebbem is 5 hónapos, csak három nagyobb van mellette, nem kettő.
Mikor a lányom tápszeres lett, mindíg négykor és hétkor kelt. A férjem, ha DE-s volt, megetette, mert akkor kelt. Én fel sem ébredtem. Ha éjszakából jött haza, akkoris megetette és bebújt mellém.
Az ismerősöd hülye. Had döntse már el a család, hogy milyen szabályok szerint él!
Nem tudsz felkelni, nem tudsz felkelni..nem is kell világgá kürtölni, mert mindig vannak a véranyák. Azok, akiknek több gyerekük van, kevesebbet alszanak, mégis felkelnek.
Örülj neki, hogy így megtudod oldani, nem a reggeli puszin múlik, hogy milyen anya vagy.
Naná, mert a jó anya hullafáradt, síkideg, akkor is feláldozza magát a gyerekekért, ha nem szükséges, stb.
Kissé begyöpösödött az ismerősöd, meg baromi irigy is. A támadása inkább öngazolás, hogy bezzeg ő mennyivel jobban csinálja.
Ne foglalkozz másokkal, mindenkinek úgysem lehet megfelelni, az emberek többségének meg nem is érdemes.
Ha nektek ez így jó, akkor másnak mi köze hozzá??
Néhányan az összes anyát keresztre feszítenék, ha nem kialvatlan szemmel, mártír arccal vonszolja magát, maga után húzva a beleit.
Azt bezzeg elfogadnék, ha a férfi aludná át, mert jaj szegénynek pihennie kell....
Nekünk éjjel 1,majd 4 és 7 amikor ébred a picur.Párom 8ra jár dolgozni,7-kor legtöbbször ő eteti melóbaindulás előtt,átpelenkázza,majd befekteti mellém az ágyba,és alszunk tovább ketten 9-ig kb.
Nekünk így jó,más meg kit érdekel.
Párom sem reklamál még,hogy igy van,főképp hogy ő mondta először hogy ne keljek fel 7kor eteni,megeteti ő ha már úgy is felvan.
Sztem nem gáz, nálunk is én (apuci) készítem az ovis gyereket, én is viszem oviba, anyuka meg hadd pihenjen.
Szertinem örülj, hogy ilyen rendes férjed van, a rosszindulató megjegyzések irigységből adódnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!