Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tescoban kapható gyerektorta...

Tescoban kapható gyerektorta finom?

Figyelt kérdés
Elég jól néz ki és olcsó is
2013. febr. 24. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem ott vennék tortát, főleg nem a gyereknek.
2013. febr. 24. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
inkább sütök és nem finomak :(
2013. febr. 24. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ízlik. Mivel a sütési tudományom a nulla, ezért szoktunk ott venni, Havonta kb 1-2 szer. gyerekek szeretik.
2013. febr. 24. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az auchanos tortákat finomabbnak érzem, de a tescossal sincs bajom, bár akkor már inkább valami jó kis cukrászda.

Ha van auchan a közeletekben, inkább ott vegyél tortát.

2013. febr. 24. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elég "műanyag" ízűek. Kisgyereknek nem vennék. Nem mindenki tud tortát sütni (pl. én sem), én inkább egy jónevű cukrsázdában vennék tortát.
2013. febr. 24. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen, de én sem vennék.

Talán áthidaló megoldás lehet ha veszel a boltban piskótatésztát, és főzöl hozzá pudingot vagy tejszínhabot versz fel, és azzal díszíted, amivel akarod.

Ha nem tudnék sütni, inkább az utóbbi megoldást választanám.

2013. febr. 25. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!