Létezik finom szer köhögésre, amit szivesen megesznek a kisgyerek?
Figyelt kérdés
Nekünk Sinupretet írt fel a doki, de nem hajlandó lenyelni. Tényleg borzasztóan keserű.2013. febr. 23. 08:30
1/15 anonim válasza:
Szerintem az izlandi zuzmó szirup is finom és a rubituszin is (talán az többféle ízesítésben is van már). Stodal szirup is finom, és van aki a lándzsás utifűvet is adja a gyereknek és azt is szokták szeretni.
2/15 anonim válasza:
szárazra izlandi zúzmó,hurutosra lándzsás útifű.mindkettő nagyon bejön a fiamnak.3,5 éves
3/15 A kérdező kommentje:
Másfél éveseknek is lehet adni az izlandi zuzmót? Milyen ízű? Édes? Mennyibe kerül?
2013. febr. 23. 08:42
4/15 anonim válasza:
ambroxol teva és egyébként az összes ilyen szirup nagyon édes
a mi dokink is mindig a sinupretet javasolja, de nem eszik a gyerekeim, ezért átszoktunk az ambroxolra, tényleg nagyon jó gyógyszer
5/15 anonim válasza:
Előttem jól leírták. Én a sinupretet egyébként szörpbe szoktam tenni, úgy megissza, magában tényleg borzalom! :) Így is van, hogy mondja, hogy ennek most nem olyan az íze, ezért több szörpöt szoktam ilyenkor beletenni, hogy az édes elnyomja a sinupret ízét.
6/15 anonim válasza:
Sinupretet 1 kiskanálnyi gyümölcslébe teszem és megissza,de amúgy szinte mindent szívesen megeszik köptetőt,vitamint,antibiotikumot.
7/15 anonim válasza:
Elixirium thymi compositum köptető - nekünk ezt írta fel 2 évesnek napi 3x1 kiskanállal a gyerekorvos, de vény nélkül is kapható. Nem volt gond a beadással, csupa cukor szirup.
8/15 anonim válasza:
Stodal - homeopátiás imádja a 3 éves lányom és a lándzsás útifű szirupot is nagyon szereti. ha nem kell bevennie is követeli. A Sinupretet nekem sem issza meg
9/15 anonim válasza:
1 éves kortól adható az izlandi zúzmó,a héten vettem 1500 volt.édes cseresznyés ízű
10/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a köhögés. Száraz vagy hurutos. Köptetésre kell, vagy csillapításra hogy tudjon aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!