Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy 3 éves kisgyerek...

Ha egy 3 éves kisgyerek bekakil a pelenkába, és a pénisze is olyan lesz, akkor elkaphat valami fertőzést? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
nem az én gyerekem, hanem az unokanővéremé.
2013. febr. 17. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
bakakil, pelenka le, megmosod. Semmi baja nem lesz. de ez egy komoly kérdés???
2013. febr. 17. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, mert most én és a barátnőm vigyázunk a gyerekre! És azt hittem a széklettől elkaphat valamit. egyébként nem értjük hogyan lehet hogy még nem szobatiszta. én és a barátnőm ebben a korban már rég wc-t használtunk. najó ő bilit, én meg rávoltam téve a wc re wc-s bilivel xD de nem ez a lényeg...
2013. febr. 17. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én inkább a szobatisztaság miatt aggódnék. hiszne ovis lesz szeptembertől.
2013. febr. 17. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb annyi a fertőzésveszély, mint egy újszülöttnél, vagy egy fél évesnél:)

Mondjuk nem hagyjuk a kakiban a gyereket, a lehető legrövidebb idő alatt tisztába kell tenni, és akkor talán nem csípi ki a popóját. A lányoknál egyébként nagyobb gond lehet, ha a hüvelyükbe kerül a széklet, bár ez sem gyakran szokott előfordulni, pedig a szobatisztaságig jó néhányszor bekakilnak.

2013. febr. 17. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi baj nem lesz, nyugi! Le kell szépen törölgetni mindenhonnan a székletet és annyi. Előfordul az ilyesmi.

Az más kérdés, hogy még nem szobatiszta, de manapság eléggé kitolódott időben ez is...

No para! :)

2013. febr. 17. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!