Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Egy kis intim problém...

Anyukák! Egy kis intim problémában kellene tanács?

Figyelt kérdés

Elkezdtük gyártani Ketteskét és már egy ideje megy a durr bele projekt.

Igazából semmi bajom/bajunk nem volt eddig.

A héten viszont elkezdett odalent viszketni a hüvelyem. Mindennap kétszer fürdök, a párom is tiszta. Másokkal természetesen nem voltunk (hűségesek vagyunk).

Semmilyen körülmény nem változott meg. Egyedül annyi, hogy 2 hete egy új tusfürdvel fürdök. Ill. már csak fürdötem. Most 2 napja sima kézmosó szappanal fürdök inkább.

A férjemnek is eléggé fáj és piros is.. :(

Szóval ez az újfajta tusfürdő a PLayboy illatosított, csillámos fajta. Spray-vel együtt kaptam. A sprayttől egyébként nincs semmi bajom.

Viszont úgy gondolom, hoyg eza tusfürdő betett eléggé.

Tegnap már elég kellemetlen volt.. mára már mintha enyhült volna. Talán mert sima szappannal fürdök.

A bőröm (kezem, hátam, hasam) is viszketett.

Nem hinném, hogy gombás fertőzésem lenne (mitől is?!).. szerintem a ph értékem borult fel és túl sok a savas folyásom.

Megoldhatja egy intim tusfürdő vagy szappan ezt a helyzetet?

2013. febr. 24. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát, azok után amiket magadra kentél, nem csodálom, hogy minden bajod van.

Múltkor későn vettem észre, hogy elfogyott az intim mosakodóm, és sima tusfürdőt használtam, két napig égetett, csípett stb. A kézmosó szappan még durvább lehet...

A tusfürdők, szappanok lúgosítják a ph értéket, ami hajlamosít a gombás fertőzésekre, valószínűleg nálad is ez történt, ráadásul a párod is elkapta a fertőzést. Őt is kezelni kéne, így szerintem forduljatok orvoshoz.

És a jövőben felejtsd el, hogy ilyen brutális szereket használsz intim tájékon. Csak is intim mosakodószert használj, napközben használhatsz intim törlőkendőt, mindig tiszta, lehetőleg pamut alsónemű legyen rajtad stb.

2013. febr. 25. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!