Anyukák! Egy kis intim problémában kellene tanács?
Elkezdtük gyártani Ketteskét és már egy ideje megy a durr bele projekt.
Igazából semmi bajom/bajunk nem volt eddig.
A héten viszont elkezdett odalent viszketni a hüvelyem. Mindennap kétszer fürdök, a párom is tiszta. Másokkal természetesen nem voltunk (hűségesek vagyunk).
Semmilyen körülmény nem változott meg. Egyedül annyi, hogy 2 hete egy új tusfürdvel fürdök. Ill. már csak fürdötem. Most 2 napja sima kézmosó szappanal fürdök inkább.
A férjemnek is eléggé fáj és piros is.. :(
Szóval ez az újfajta tusfürdő a PLayboy illatosított, csillámos fajta. Spray-vel együtt kaptam. A sprayttől egyébként nincs semmi bajom.
Viszont úgy gondolom, hoyg eza tusfürdő betett eléggé.
Tegnap már elég kellemetlen volt.. mára már mintha enyhült volna. Talán mert sima szappannal fürdök.
A bőröm (kezem, hátam, hasam) is viszketett.
Nem hinném, hogy gombás fertőzésem lenne (mitől is?!).. szerintem a ph értékem borult fel és túl sok a savas folyásom.
Megoldhatja egy intim tusfürdő vagy szappan ezt a helyzetet?
Hát, azok után amiket magadra kentél, nem csodálom, hogy minden bajod van.
Múltkor későn vettem észre, hogy elfogyott az intim mosakodóm, és sima tusfürdőt használtam, két napig égetett, csípett stb. A kézmosó szappan még durvább lehet...
A tusfürdők, szappanok lúgosítják a ph értéket, ami hajlamosít a gombás fertőzésekre, valószínűleg nálad is ez történt, ráadásul a párod is elkapta a fertőzést. Őt is kezelni kéne, így szerintem forduljatok orvoshoz.
És a jövőben felejtsd el, hogy ilyen brutális szereket használsz intim tájékon. Csak is intim mosakodószert használj, napközben használhatsz intim törlőkendőt, mindig tiszta, lehetőleg pamut alsónemű legyen rajtad stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!