Anyukák! Egy kis intim problémában kellene tanács?
Elkezdtük gyártani Ketteskét és már egy ideje megy a durr bele projekt.
Igazából semmi bajom/bajunk nem volt eddig.
A héten viszont elkezdett odalent viszketni a hüvelyem. Mindennap kétszer fürdök, a párom is tiszta. Másokkal természetesen nem voltunk (hűségesek vagyunk).
Semmilyen körülmény nem változott meg. Egyedül annyi, hogy 2 hete egy új tusfürdvel fürdök. Ill. már csak fürdötem. Most 2 napja sima kézmosó szappanal fürdök inkább.
A férjemnek is eléggé fáj és piros is.. :(
Szóval ez az újfajta tusfürdő a PLayboy illatosított, csillámos fajta. Spray-vel együtt kaptam. A sprayttől egyébként nincs semmi bajom.
Viszont úgy gondolom, hoyg eza tusfürdő betett eléggé.
Tegnap már elég kellemetlen volt.. mára már mintha enyhült volna. Talán mert sima szappannal fürdök.
A bőröm (kezem, hátam, hasam) is viszketett.
Nem hinném, hogy gombás fertőzésem lenne (mitől is?!).. szerintem a ph értékem borult fel és túl sok a savas folyásom.
Megoldhatja egy intim tusfürdő vagy szappan ezt a helyzetet?
Sima kézmosó szappant se használj inkább.
Próbálkozhatsz valami gyulladáscsökkentővel, babakrémmel, és pár napig szerintem hanyagoljátok a babaprojektet.
Könnyen lehet gombás fertözés, mert gyakorlatilag bárhol fertozodhetsz.
A tusfürdö meg lehet, hogy valamennyire elállitotta a böröd PH-ját és ezért ki tudott a fertözés törni rajtatok.
Elsö lépésben menj orvoshoz, hogy csináljon kórokozó-tenyésztést, és utána adjon megfelelö gyógyszert neked is meg a férjednek is.
Ezt a tusfürdöt meg dobd ki és használd a megszokottat.
a sima kézmosó szappant is felejtsd el!!
gombás fertőzést ellehet kapni a wc-én is,vagy ha tangát használsz akkor is..
Ketteskét? Gyártani? :D
Hát sajnálom a gyerekeidet :D
bocsánat de nem semmi h kézmosóval fürdesz..
miért nem használsz intim mosót? mivel viszektesz lent így biztos a gomba...vegyél canestent krémet és kúpot is..és a férjednek is kenegessétek...1 hetet ki kell hagyni..
ha nem múlik akkor doki.
egyébként pont azért lehesz gombás alul mert felborult a ph-d lent..
szerintem is inkább gomba lehet, mert ha allergiás lennél akkor a férjednek nem fájna...
amúgy nem kell ahhoz megcsalni a másikat, hogy egy kis gombás fertőzést benyalj, akár egy wc-ről is összeszedheted, de pont a gomba az, ha valami nem oké lent, pl. felborult a ph-d, és nem rendesen törölted meg fürdés után, már ott van... :(
tusfurdőt felejtsd el, a szappant aztán még inkább mert attól csak jobban fogsz viszketni mert folyásod lesz :/
intim mosakodó, canesten combi, a krémmel kenje a férjed magát és 1 hét múlva ismét mehet a buli :)
Már attól is kaphatsz gombás fertőzést, ha nem mosol kezet pisilés előtt. Bármi lehet a kezeden (egy hüvelygombás nő nem mosott kezet wc után, megfogta az élelmiszerbolt ajtaját, utána Te is megfogtad és ennyi)
Ha viszket, ég, fájdalmas és közben viszket, akkor lehet gomba. Ha nem múlik 1-2 napon belül, akkor próbálkozz egy canesten kombival. A párod szerszámját is kenegessétek be a krémmel, mert az első adandó alkalommal, mikor szeretkeztek visszafertőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!