Ti elmennétek dolgozni így?
"Mi 3an élünk 80ezer forintbol anyóspajtás meg egyedül van 80 ezerért!"
Nem a másikra kellene mutogatni, hanem felvakarni a valagad a fotelből és elmenni dolgozni! Erre még nem gondoltál? Hárman éltek 80 ezer forintból és nem jut eszedbe munkát keresni? Internet bezzeg van.
Ne haragudj utolsó, de teljesen jogosan van felháborodva a kérdező, hogy az anyósa anyatartást kér. Mégis milyen anya az ilyen? Ráadásul van nyugdíja, vagy keresete is. 80 ezer forint nem elég neki, hanem elveszi a családos gyerekétől a pénzt, mikor alig van a fiának is pénze?
Igaza van, én sem értek egyet ezzel, de a kérdés elsősorban arra irányult, hogy elmennénk-e dolgozni a helyében. És szerintem mindegy, hogy mi van az anyóssal, a morgolódás nem fogja megoldani a kérdező anyagi problémáját.
Nem laknék így együtt vele...
Hadd döntsem el én, hogy hányszor mosok, fürdök. Ha nem tudtok venni, akkor irány egy albérlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!