Hogy tudok rávenni egy nőt, hogy szüljön nekem egy gyereket?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 14:29
3/8 anonim válasza:
Érdekes kérdés ez. Nem túl szokványos. Én furcsának találom, hogy van.olyan nő, aki nem szeretne gyereket, bár jól tudom, hogy van.ilyen.
Talán, ha kiderül, hogy miért is zárkózik el ezelől, akkor máris megvan a titok nyitja!
4/8 anonim válasza:
Megkinálod a kiszemelt hölgyet, pár millával! 2 -t is szül ha kell.
5/8 A kérdező kommentje:
37/f
2013. febr. 23. 15:22
6/8 anonim válasza:
Szerintem ha egy nő elgondolkozik ezen, hogy egy idegennek szülne gyereket, akkor az csak tuti pénzért tenné ezt meg. De ebbe belegondolni is rossz, hogy mint egy árut adnak vesznek egy babát... :-(
7/8 anonim válasza:
A nő nem tenyészállat! Rátudod venni ha szerelmes, ha házasságban éltek, meg ha maga is akar gyereket.. ezek nélkül nem fog menni.
8/8 anonim válasza:
Hmmm, rávenni sehogy, ha ő nem akarja!!
Két hosszú kapcsolatom volt, egyik 10 évig, a másik 7 évig tartott!
Mindkettőben az ex-partnereim mindennél jobban vágytak volna arra, hogy babát szüljek nekik! De én még a gondolatától is rosszul voltam!
Aztán jött a mostani párom, és a legelső pillanatban tudtam, hogy IGEN, tőle , csakis tőle akarom!
A legelső együttlétből meg is fogant... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!