Olyan lányneveket szeretnék amiket nem lehet becézni. Melyek ilyenek?
Figyelt kérdés
2008. jún. 6. 19:01
1/35 anonim válasza:
Például a Réka.Szerintem nem lehet becézni, vagy ha mégis, nagyon idétlenül hangzik.
2/35 A kérdező kommentje:
Köszi, Rékára nem is gondoltam:) Szééép:)
2008. jún. 6. 19:06
4/35 anonim válasza:
örülök, hogy segíthettem.Nekem is nagyon tetszik.Nekünk kisfiunk lesz, és Bence.
5/35 anonim válasza:
A mi kislanyunk Kyra lesz.Ezt a nevet sem lehet becezni..
6/35 A kérdező kommentje:
Szép a Kyra is. "Ézsiás " vezetéknévhez kellene. Fiúnév ötleteket is várok:)
2008. jún. 6. 19:46
7/35 anonim válasza:
Fúúú! Szerintem az Ézsiás vezetéknévhez tuti a Réka! Mi is az alapján keresünk fiúnevet, hogy ne nagyon lehessen becézgetni... Nehéz! Ráadásul nem egyszerű a vezetéknevünk!
8/35 anonim válasza:
www.babazo.hu
Az oldal alján találsz egy olyat, hogy babanévkereső.
Arra rámész, kiválasztod az alkalmazásoknál, hogy névadó, és beírod a vezetéknevet, és ahhoz illő keresztneveket fog kiadni.
9/35 anonim válasza:
MI is egy nem becézhető nevet kerestünk a kisfiunknak, így Kornél lett. Sosem becézzük, de mások sem teszik nagyon... (persze mindig lesz valaki, aki mégis erőltetni fogja!) :-)
10/35 anonim válasza:
Fanni, Bea, Réka, Ada, Adél, Alina, Ditta, Ella, Enid, Flóra, Glenda, Inez, Iringó, Ivonn, Johanna (bár ezt már hallottam Hancsikának becézni...), Kitti, Kendra, Kamilla, Kinga, Klió, Kíra (magyar nyelvterületen csak így lehet írni, nem úgy, hogy Kyra), Lea (volt ilyen nevű osztálytársam, nem becézte senki), Laura, Léna, Lia, Lola, Luca, Mara, Margó, Mia, Nadin, Noémi, Polli, Ráhel, Ria, Telma, Tina, Villő, Zóra, Zoé
Szerintem ezeket nem nagyon lehet becézni, de hidd el, mindig van olyan elvetemült, aki megpróbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!