Érthetetlen ez a számomra. A legtöbb kislány szokott olyat játszani, hogy ő az anyuka, és egy játékbaba, vagy plüssállat a gyerek. Pláne, ha kistestvérük is van. Nyilván úgy játszanak ilyet, ahogy az anyukájuktól látják, hogy hogyan csinálja. Ha te a kisebbiket hordozókendőben viszed, akkor egyértelmű, hogy a kislányod is beleépíti ezt a játékba, ez szerintem teljesen logikus.
Egyszóval: fogalmam sincs, mi a baja ezzel a szomszédnak.
2013. febr. 22. 16:46
12/14 anonim válasza:
Ugyan, ártalmatlan szerepjáték. A szomszédasszonynak meg szomorú, üres élete van és feszültségre vágyott. Nevesd ki legközelebb és sétálj tovább! Én már meg sem hallom, ha az enyém beszél. Befejeztem vele. Nem létezik számomra. Vannak emberek, akiket egyszerűen nem tartok alkalmasnak a beszélgetésre. Lehet, kegyetlenül hangzik, de sajnos sok a negatív tapasztalatom, főleg az idős, magányos, panelbanyákkal.
2013. febr. 22. 16:51
13/14 anonim válasza:
ez nagyon durva.no comment a szomszédnak.
amugy teljesen normális dolog.szinte termtészetes.
milyen idióta emberek vannak.
2013. febr. 22. 17:26
14/14 anonim válasza:
Szerintem ő maga a hordozást ítéli el, ezért van kiakadva. Rá se ránts. Az én 2,5 éves fiam, egy kis békás-egeres válltáskában cipel egy kicsi műanyag babát, Matyit. Mindezt úgy, hogy Matyinak ki kell kandikáljon a feje meg a karja a táskából, hogy lássa merre megyünk. Sőt ennek én vagyok az oka, mert úgy tettem be először a babát a táskába. Kézbe akarta hozni a lelkem, de nem akartam, hogy elhagyjuk, így biztonságban volt a baba, és a fiam is látta.Ehhez mit szólna a hölgy? Ajánlom neki, hogy semmit, mert megnézhetné magát. Játszik a gyerek, a tied is, az enyém is, és ez így természetes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!