Van egy négy hónapos kisfiam. Ha mostanábam teherbe esnék, és nem mennék vissza dolgozni, akkor a támogatások hogyan alakulnak a második gyermekem megszületése után?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy kezdődik a TGYÁS, GYED, GYES vagy másként? Mi alapján számolják majd ki ezeket? Nyilván 2009-ben szülnék, ekkor a 2008-as évet veszik figyelembe? Nem baj, ha 2008-ban egy ledogozott napom sem lesz? Félek, hogy anyagilag nagyon gázos lesz ez így. Kérem segítsen valaki, hogy legalább hozzávetőleg lássam, hogy milyen pénzösszegből kell majd megélni.2008. jún. 6. 14:47
1/2 anonim válasza:
Szia! Ugyanugy kezdődik előlről és a szerződés szerinti béredet veszik alapul. Én ugyanigy voltam. Gyedbe szültem bele.Ugyanannyi tgyást és gyedet kaptam mint az elsővel.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom ha gyedebn szülsz akkor ugyanannyi gyeddel mész tovább. De ha biztos akarsz lenni,kérdezz meg egy könyvelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!