Mi a véleményetek arról, hogy állítólag egyes romák direkt kárt tesznek a magzatukban, hogy a fogyatékos gyerekre nagyobb családi pótlékot kapjanak?
20 hetesen kórházba kerültem. Ott a kismamik egy jó része roma volt, akik azért coltak ott, mert jóslók miatt azonnal beszaladtak, hogy onnan mehessenek szülni.
Állandóan lent voltak cigizni szinte kivétel nélkül.
Szinte ugyanazt mondta a szülésznő, mint a polgármester.
Nyomkodják, ütik a hasukat, cigiznek, isznak , gyógyszereznek.
nem elég, hogy mindenhol ott vannak a romák, mire a gyerekeink felnőnek bolond romák lesznek mindenhol.
Szép jövőkép :S
Az az igazság,h a rettenetes életkörülményeik,az egymás közötti házasodások miatt amúgy is nagyon rossz az egészségi állapotuk.Erre már nem nagyon kell rásegíteni.:(
Olvastam egy doktornő történetét,aki írta,h a kórházba ahol dolgozott,egyszer visszavittek egy gyereket akivel aznap ment haza az anyja-romák-,h a kórházban eltörték a gyerek karját,és ők most azonnal beperelik x millióra őket.A vizsgálatnál kiderült,ha gyerek kezén egyértelműen ott volt a nyoma ahogy megszorították-egyszerűen fogták,és eltörték a karját,mint egy botot.A hideg ráz még mindig ha eszembe jut.
Én ezekről már egy ideje olvastam,egymástól független helyeken.Először a gyógyszeres módszert,aztán a fejre húzott zacskót,most pedig a gumikalapácsot.
És bizony igaz,h a láncdohányzás és az ivás sem igen segíti az egészséges baba születését.Én is feküdtem egy hónapot kórházban,volt egy roma kismama szobatársam,aki veszélyeztetett terhes volt.Addig rohangált-február volt-óránként bagózni a nagyon szexi csipke hálóingében,amíg tüdőgyulladást kapott.Akkor hallgathattuk egyrészt sikítozását amikor injekciót kapott,másrészt a rokonok üvöltözését meg életveszélyes fenyegetését az orvosok és nővérek felé,mert szerintük hagyják meghalni,csak mert cigány.Hál istennek engem gyorsan eltettek egy másik szobába,nehogy elkapjak tőle valamit-veszélyeztetett ikerterhes voltam.
Én meg azon csodálkozom, hogy ezt a kijelentést sokan megkérdőjelezték!
Bármit megtesznek 5 forintért, hát még az emelt családi pótlékért! Tudjátok azon mennyi kisfröccsöt adnak a kocsmában?!
Nem ide tartozik, de azért leírom a véleményemet. Sajnos egyre több ilyen lesz, mert most már csak 2 évig jár a gyes alanyi jogon. Jövő májustól már nem elég 3 évente kipottyantani egy nyomorék gyereket.
Ha én lennék politikus, az ilyenek nem kapnának semmit. Nem lenne alanyi jogon gyes meg csp. Semmi. 20 éven belül megszűnne a cigány bűnözés is, mert nem lennének ennyien.
Ezek tényleg durva dolgok. De szerintetek be tudja ezt valaha bizonyítani az a polgármester? Vagy valaki? Szerintem el lesz tusolva a dolog és elfelejtkezünk róla.
Anyukámék szülészetén egyszer született egy 7 ujjú roma baba( 1 kezén volt 7 ujj). És én is bementem megnézni a csecsemőosztályra. (sokan csodájára jártak) Kérdeztem, hogy mit szóltak a szülők? Ők nem is leplezték, hogy mennyire örülnek, ugyanis ez az ő kulturájukban táltosnak számít és még cigányvajda is válhat belőle. Az már mellékes volt, hogy mellette még olyan fejlődési rendellenessége is volt, hogy nem maradt meg benne a kaja. Szóval, nem igen élte meg a vajdaságot!
Az, hogy ilyet tesznek sokmindent elmond róluk.
Pedig állítólag ők nagyon szeretik a gyerekeket és a családjukat. Cigány asszony mondta. Érdekes szeretet az ilyen.
Egyébként ez nem új, évek óta hallani róla, csak végre!!! kimondta valaki. Kár, hogy ezért meghurcolják majd.
Csakhát, amíg ezzel foglalkozunk, addig nem a politikusokat figyeljük ugyebár.
nem enyed, nem is ecsed, hanem edelény :)
10 km-re laktam 20 évig a kérdéses kisvárostól.
az a helyzet, hogy ez borsod megye, itt minden megtörénik.
már régóta (évek óta) megy arrafelé ez.
nem véletlenül jöttem el arról a környékről. borzasztó.
az a vicc, hogy ezek az egyének (most tök mindegy, hogy roma, vagy nem roma, szerintem mindenki vágja, hogy nem ezen van a hangsúly) megkapják az emelt családi pótlékot, és az első dolga bedobálni a nem-nyerő automatába... no comment...
Hát érdekes volt el olvasni a véleményeket és a történeteket!
Apósom mesélte hogy be adják intézetbe a gyerekeket és a nagynéni ki veszi őket és ezért is több pénzt kapnak. És az sem egészséges hogy alig megjön a menszeszük és már házasodnak meg szülnek ilyen fiatalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!