Hogyan beszéljem meg velük?
Figyelt kérdés
Bank számlámra letiltás érkezett mert páromnak van egy nagyobb összeg tartozása.Mivel az én bankszámlámra megy minden az ő fizetése és a családi pótlék így több mint valószínű hogy a családiból fogják levonni és ami marad azt az ő fizetéséből.csak csütörtökön van félfogadásuk de a múlt héten nem tudtam őket elérni telefonon pedig egész nap próbáltam elérni őket.
Személyesen pedig csak annyit mondtak hogy ügyfélfogadási időben telefonon kérjek időpontot.Most hogy érjem el őket?
mi van ha levonják a családit és nem tudom befizetni a számlákat.
Ők tudják hogy mi megy a számlára vagy nem nézik és a családit ugyan úgy lefogják vonni.
2013. febr. 19. 17:01
2/2 anonim válasza:
Elméletileg ők a családi pótlékból NEM vonhatják és ezt nekik látni is kell. Nekem is volt egy kisebb összegű letiltásom, de a családiból soha nem vontak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!