Valakinek van tapasztalata velük?
Figyelt kérdés
Találtam a neten egy Kata nevû csajszit (BigaQuilt??), aki patchwork, foltsteppelt típusú gyerek falvédôket, takarókat gyárt. A képek alapján nagyon jók. Írtam nekik egy emailt, lassan egy hete, de semmi választ nem kaptam. Valaki dolgoztatott már velük? Jók? Megéri rendelni náluk? Ennyi "linkség", hogy nem válaszolnak az érdeklôdôk emailjeire, még szerintetek belefér, vagy hagyjam a francba ôket? Pedig annyira beleéltem magam, hogy a lányomnak rendelek egy falvédôt a kedvenc mesefiguráinak képével.2013. jan. 26. 06:37
1/3 anonim válasza:
1. Rossz a kategória, ez otthon, nem gyereknevelés. 2. Lehet hogy a levelező rendszere spamnak nézte az emailt. Hívd fel.
2/3 A kérdező kommentje:
1. Azért gyereknevelés kategóriába írtam, mert gyerekmunkákról van szó, gyerekfalvédôkrôl, hátha valamelyik itteni anyukának volt velük tapasztalata.
2. furcsa lenne ha a gmailes postaláda spamnek nézne egy gmailes feladót....bár nem vagyok szakember.
Köszi, akik tudnak róluk valamit.
2013. jan. 26. 07:14
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptam tôlük válaszlevelet és április végére tudná csak vállalni a munkát.
Még mindig érdekelne, hogy valaki dolgoztatott-e vele és meg elégedett-e az eredménnyel.
Köszönöm.
2013. febr. 5. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!