Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Durván...

Mit gondoltok erről? Durván hangzik egy anyától?

Figyelt kérdés
"Ha újból kezdeném,nem lennének gyerekeim."-Én nem tudom eldönteni,milyen ez a kijelentés.Kisgyerekekkel otthon lévő anyukától hallottam.Sokak szerint durva.Szerintetek?
2013. febr. 19. 13:11
1 2 3
 21/25 Kései Sirató ***** válasza:
0%

Na ide figyeljetek!

Ha valaki bánja, hogy vannak gyerekei, az nem szereti őket. HA ezt ki is mondja, akkor nagyon komolyan gondolja. Már csak egy lépés választja el ezt az anyát attól, hogy kimondja, nincs szükségem rájuk, zavarnak, fölöslegesek, nem tudok a hobbimmal foglalkozni, stb. EZ szerintetek a jó? CSak mert őszinte? Ha valaki őszintén elmondaná, hogy pedofil, azt is pozitívan értékelnétek, csak mert őszinte? Az is lehet, hogy fáradt, kimerült, akkor viszont keressen megoldást, pihenjen, kérjen nagymamai segítséget, stb. Én nem tartom pozitív példának semmi esetre sem. Gondoljatok bele, hogy mennyi szeretetet, törődést ad egy ilyen anya? Könnyen lehet, hogy elmondja majd a gyerekeinek is, hogy csak tönkretették a afiatalkorát. Ha nektek ez jó, hát BRAVO!

2013. febr. 21. 10:22
 22/25 anonim ***** válasza:
Kései Sirató! Roppant korlátolt és primitív vagy. Konkrétan egy teáskanál érzelmi szintjén állsz. Csak sajnálni tudlak. :(
2013. febr. 21. 10:45
 23/25 anonim ***** válasza:
10:45ösnél a pont! Kései sirató az,hogy valaki pedofil és az,hogy valaki kijelenti hogy ha újból kezdeném nem lenne gyerekem nem említhető egy lapon.
2013. febr. 21. 10:49
 24/25 A kérdező kommentje:
21-es!Nézd én tettem fel a kérdést,mert hallottam valakitől ezt a kijelentést.A tiedhez hasonló véleményeket is hallottam már,de az tuti biztos baromság,hogy nem szereti őket!Szereti,csak max.nem tudta mekkora felelősség és ez kikészíti.Ja és van,akinek nincs segítség,ilyenről hallottál már?Ő pl.nem számíthat egyik nagymamára sem(mindegy,hogy miért),bébiszitter drága lenne.Egyszerűen befáradt szerintem.De ettől még szereti a gyerekeit.
2013. febr. 21. 14:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Néha én is érzek így, de az nem jelenti hogy nem imádom a gyerekeimet. Nem adnám őket semmiért, de lehet ha előre tudom mivel jár, én is elgondolkodok. Most pl egész februárban betegek voltak. Én rettentő nehezen viselem ezt, és mostanra kb idegroncs vagyok, seduxenen élek. Sajna én ezt így élem meg, ha felkötöm magam akkor is. Ilyenkor megfordul a fejemben hogy milyen kis nyugis életem volt a gyerkőcök előtt, most meg 6 éve nem voltam 1 napig felhőtlenül nyugodt. Ez van, de ettől még nem adnám őket semmi pénzért.
2013. febr. 21. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!