"Ha újból kezdeném,nem lennének gyerekeim."-Én nem tudom eldönteni,milyen ez a kijelentés.Kisgyerekekkel otthon lévő anyukától hallottam.Sokak szerint durva.Szerintetek?
Szerintem durva. nekem volt már egy ismerösöm aki ezt mondta. Szerintem nem is igazán törödött a gyerekével.
èn ilyet soha nem mondanék, söt én nagyon örülök hogy vannak, és néha plafonon vagyok.
gyerekek elött havi1x minimum mozi, volt szinház, koncertek, karibi nyaralás... Most ezek a programok sokkal jobbak gyerekkel.
2013. febr. 19. 13:13
2/25 anonim válasza:
Hát......nem a legszebb mondat, amit eddig hallottam. :( De lehet, hogy éppen szörnyű lelki állapotban volt, és nem is gondolta komolyan, csak kiszaladta a száján. Sokat számítanak a körülmények is, így nem lehet ítélkezni! Mindannyian mondunk néha olyat, amit nem is gondolunk komolyan!
2013. febr. 19. 13:14
3/25 zabmester válasza:
Én inkább őszintének mondanám. Valóban nem szép ilyet mondani, de ha neki ilyen gondolatai vannak, azokon nem változtat semmit, hogy kimondja-e őket, vagy sem. Egyébként meg lehet, hogy csak rossz passzban van, később majd lehet, hogy máshogy fogja gondolni. Végül is nem azt mondta, hogy nem szereti a gyerekeit, csak elgondolkodott rajta, hogy ha nem lennének, akkor könnyebb lenne az élete.
2013. febr. 19. 13:14
4/25 Kései Sirató válasza:
Durván hangzik. Nyugodtan reagálj rá azzal a kérdéssel, hogy miért nem mondasz le róluk? Be lehet adni őket árvaházba. Mindenesetre nagyon csapnivaló anya az ilyen. Normális esetben egy anyának a gyereke a szeme fénye, amindene, ő meg csak magára gondol? Nagyon önző!
2013. febr. 19. 13:16
5/25 anonim válasza:
4-es ne légy ennyire szigorú! Egyikőnk sem tudhatja, hogy milyen lelki állapotban volt, mi előzte meg ezt a mondatot. Mindannyian mondtunk már olyan, amit nem gondoltunk komolyan!
2013. febr. 19. 13:19
6/25 A kérdező kommentje:
Én inkább olyan elkeseredettnek érzem.Amennyire ismerem és látom,jó anyja a gyerekeinek és szereti őket.Mintha magát nem tartaná megfelelőnek e szerepre.
2013. febr. 19. 13:22
7/25 anonim válasza:
Ne is tudjuk miért mondta. Mi van ha azért mert pl. anyagiakkal rosszul állnak és lelkiismeret furdalása van, hogy nem tud mindent megadni. Nem mindenki viheti karibi nyaralásra a gyerekeit, hiába élvezné velük sokkal jobban.
2013. febr. 19. 13:22
8/25 anonim válasza:
Én megértem, lehet hogy épp rossz passzban volt, amúgy meg azt gondolom mint a 3 mal ezelőtti válaszoló hogy attól mert nem mondják ki sokan hogy "nem vállaltam volna ennyi gyereket, vagy még egy gyereket, vagy ilyen kis különbséggel stb" még az attól mint gondolat ott van.
Persze megváltoztatni már akkor nyilván nem lehet és ezt az illető is tudja. Ami fontosabb ennél sokkal, hogy a gyerekei ezt ne hallják soha tőle mert az életre nyomot hagy.
2013. febr. 19. 13:23
9/25 anonim válasza:
Pontosan így van, ahogy a 7-es hozzászóló is írja. Ezért írtam kétszer is, hogy ne ítélkezzünk, mert nem tudhatjuk, mi idézte elő ezt a gondolatot. Lehet, hogy azért mondta, mert nem tud mindent megadni a gyermekeinek, és úgy érzi, hogy emiatt nem jó anya!!!
2013. febr. 19. 13:24
10/25 anonim válasza:
Négyes, szerintem roppant szívtelen vagy és empátiamentes.
Szerinted egy anyának könnyű ezt beismerni? Vagy boldog ettől, hogy ezt érzi?? Nekem a szemem fénye a kisfiam, imádom, ő a legfontosabb nekem a világon. Ugyanakkor tudom, hogy korán jött. "Becsúszott" baba, egyedülálló maradtam vele 21 évesen. Ha újrakezdhetném, biztosan egy stabil, szerető párkapcsolatba vállalnám a gyerekem, nem most. És ez nem azt jelenti, hogy megbántam, vagy nem szeretem őt, mielőtt ezzel gyanusítanál meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!