Mit gondoltok az Ármin névről?
20 hetes kismama vagyok és nagy gondban vagyunk a fiúnevekkel.Az egyik internetes névadó oldalon találtam a nevet,ahol nem abc sorrendben rakta a rendszer a neveket és ott szerettem bele. :-) Persze páromnak nagyon nem jön be. A teljes név ez lenne: Kaszás Ármin
A Kaszás név előg erős szerintem,azért nehéz mellé a keresztnév.A fiúnk Júliusi baba lesz,és ahogy ismerem a rákokat,elég visszahúzódóak.Párom is Rák.Ezért gondoltam,hogy jó lenne az Ármin név,mert nem olyan vagány,hanem egyszerű. Olvastam itt már hideget meleg erről a névről,de várom most én is a véleményt. Köszi!
Nekem tetszik, szép név! Ebből legalább nincs 100.
Szerintem nem kemény a vezeték név, volt osztály társam is így hívták, Kristóf volt a kereszt neve! Olyan kis szende gyerek volt:)
Én Június 18-ra vagyok kiírva.
Nem tudjuk mi lesz , nem mutatta meg magát a 18 uh-on, bízom benne jövő szerdán kiderül mi lesz!
Ha fiú lesz, mi eddig az Iván néven állapodtunk meg.
Tetszik a Benedek, Benjámin, mert Beninek lehet becézni, de barátnőm fiàt így hívják.
A ti vezeték nevetekhez még a Dávid, Dániel Dominik is jó lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!